Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 1 april 2019

Trött efter förlorad sömn? Erbjudande på träklockan Galzig piggar upp

En smula jetlagade efter sommartidens intåg och vårtrötta! Då behövs lindring och ett unikt erbjudande. Som plåster på såren får du klockan Galzig i elegant mörkt sandelträ till fantastiskt pris.

Fantastik vacker och ett riktigt blickfång. Galzigs boett och urtavla består av mörkt sandelträ från Australien. Träet är väldigt mörkt brunt, nästan svart i sin färg.

Sandelträ med lyster

– Sandelträ används bland annat till finare möbler och är med sin mörka lyster ett vackert alternativ till klockor och smycken, säger Marcus Malm från Headpeace som har designat de unika träklockorna.

Kombinera Galzig med klassiskt svart läderband och du får en mörk, vacker klocka, eller använd den med ett brunt mockaband som förstärker träslagets bruna inslag.

Köp unika träklockan Galzig till sommartidspris

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Träklockor – funktionellt smycke som hyllar naturen

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen