Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 27 augusti 2018

Unik chans! Köp succéböckerna med minnen från förr

Bokserien Livet på Landet förr har genom åren sålt långt över 100 000 exemplar. Vilket är unikt och nu får du chansen att köpa böckerna till ett fantastiskt pris.

 Tv: Denna rofyllda bild togs i Hällarna strax utanför Trönö 1951. Inskickat av Gunvor Persson, Rengsjö.
Tv: Denna rofyllda bild togs i Hällarna strax utanför Trönö 1951. Inskickat av Gunvor Persson, Rengsjö.

Succén för böckerna har bestått i den enkla idén att sätta tidningen Lands läsares bilder och berättelser i ett sammanhang som beskriver Sveriges utveckling under 1900-talet. Gamla, svartvita bilder som berättar om svunna tiders vardagsliv, allt från slitet på åkern till hemmets vardagssysslor.

Vardagslivet i Sverige under 1900-talet

Ingen hade väl anat att de tio böckerna skulle bli en sådan succé med över 100 000 sålda böcker. Många brev och samtal från läsarna till redaktionen under åren har vittnat om att böckerna är en kulturgärning som dokumenterat vardagslivet i Sverige under 1900-talet.

Det läsarna gett till barn och barnbarn är en ovärderlig berättelse om den historia som tillhör oss alla och som ger de alla barn som ännu inte fötts, en förståelse om tiden långt före dem.

Köp de unika böckerna och lär om hur livet såg ut förr

Köp fler och få rabatt. Varje bok kostar 149 kr, lägg 3 valfria titlar i varukorgen och betala 300 kr. Köper du 5 böcker blir priset 450 kr.

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Ny bok om kultförklarad bilkyrkogård

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen