Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 12 november 2021

Vågar du vara osynlig? Lys upp med svenskstickad reflexmössa

Snygg när det är ljust och reflekterar ljus när det är mörkt. Satsa på en multifunktionell reflexmössa från Sätila of Sweden så får du både värme, säkerhet och skön komfort i ett och samma plagg.

 Med reflexmössa är du synlig under den mörka delen av året.
Med reflexmössa är du synlig under den mörka delen av året.

Reflexgarn har slagit stort, både bland stickentusiaster och inom textilindustrin. Garnet har en försvinnande åtgång, trots att det är ganska dyrt i inköp, och reflexprodukterna tar snabbt slut på lagerhyllorna. Reflexkläder och accessoarer är helt enkelt både smart och trendigt 2021 och ett måste i vintermörkret.

Svenskstickade mössan Sätila reflect är ett premiumval av reflexmössorna där reflextråden stickats in som ett diskret mönster som framträder först tydligt i mörkret.

Köp Sätilas svenskstickade reflexmössor här

Reflexer kan vi ju alla till mans vara lite dåliga på att använda, de är inte så snygga alla gånger, men livsviktiga för säkerheten. Sätila Relect är så snygg att det här är ett reflexplagg man verkligen vill bära. Den håller stilen!

Sätila Relect-mössan innehåller till hälften mulesingfri merinoull och till hälften akryl och är skönt fodrad med polycolonfoder. Det unika med denna mössa är att den är stickad i Sverige för minskat avtryck på klimatet.

Synlig i mörkret med reflexmössa

En reflex är lätt att glömma. Mössan brukare vara enklare att hålla koll på. I synnerhet när det är kallt. På så sätt är du alltid förberedd och kan känna dig trygg att du syns om du plötsligt hamnar i mörkret längs en trafikerad väg.

Reflexkläderna syns både på gamla och unga just nu. De är ett roligt blickfång under den mörka delen av året. Riktiga glädjespridare med andra ord.

Köp mössan i artikeln här

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen