Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 13 februari

Välklädd i många år framöver! Satsa på koftan som är ett konsthantverk

Tillhör du dem som inte riktigt trivs i kavaj och letar ett alternativ? Med Christinas och Marias vackra ullkoftor i garderoben har du något som passar alla tillfällen och som håller att älskas i många, många år.

Välklädd men ändå bekväm. Representativ och samtidigt avslappnad. Christina Edursdotters och Maria Klings stickade plagg är en av höstens storsäljare i Land Shopping och hamnar mitt emellan konsthantverk och industri.

Christina ritar mönster med inspiration från växtriket och stickar sedan allt på en gigantisk stickmaskin. Resultatet blir mjuka och smidiga koftor med en elegant och välklädd känsla på ett avslappnat sätt.

Köp koftan som du kan ha glädje av år efter år

koftor

Maria Klings tolkning av delsbokoftan, som är minst lika vacker som originalet, är ett riktigt konstverk och mycket mer användbar med sina tre olika färgställningar som passar dagens vanliga kläder. Att sticka delsbokoftan, som är en del av den välkända bygdedräkten från Hälsingland, tar många år. Maria gör sin i en stickmaskin från grunden, vilket går lite snabbar, alla blir unika på sitt sätt.

 Maria Kling stickar alla koftor i sin stickmaskin. Koftorna finns i tre färgställningar i storlekarna S, M och L.
Maria Kling stickar alla koftor i sin stickmaskin. Koftorna finns i tre färgställningar i storlekarna S, M och L.

Hållbart mode

Vill du vara dressad men tillhör dem som känner dig stel och obekväm i kavaj – välj en kofta som är både ett hantverk och ett unikt plagg. Framtoningen blir mjukare än med en kavaj men minst lika välklätt.

I Land Shopping hittar du också vackra plagg av linne, stickade favoriter och mjuk skön trikå med historiska mönster från Dalarna.

Läs även: Svensk tradition och ull – storsäljare i Land Shopping

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen