Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 3 december 2019

Varm hela vintern med Giraf of Swedens smarta plagg

Varm nacke och avslappnade muskler – det är nyckeln till ett bättre mående om du lever med smärta. Det är också skönt för alla som vistas ute att skydda nacke och hals. Upptäck Giraf of Sweden – de fiffiga plaggen som håller kroppen varm och skyddar känsliga kroppsdelar.

 Vargavinter är inte längre något problem. Giraf of Swedens smarta plagg skyddar utsatta kroppsdelar.
Vargavinter är inte längre något problem. Giraf of Swedens smarta plagg skyddar utsatta kroppsdelar.

Låt inte smärtan styra ditt liv – det är Anna-Lena Engmans budskap. Hon var inblandad i en trafikolycka för många år sedan som resulterade i en whiplash-skada och dessutom en innovation. Anna–Lenas smärtande och känsliga nacke mådde bra av värme och en förnimmelse av stöd. Hon skissade snabbt fram en helt ny produkt som skulle visa sig bli det perfekta stödet till ett bättre mående och som syddes upp av en sömmerska och dessutom formades till en affärsidé.

Köp de smarta plaggen från Giraf of Sweden

– Giraf nackvärmare original hjälper musklerna att slappna av och du slipper hamna i en smärtspiral. Det mjuka varma tyget skyddar musklerna från drag och kyla som kan bidra till at du spänner dig mer, spänningar som sedan i sin tur ökar smärtan, förklarar Anna-Lena som talar helt av egen erfarenhet.

Nackvärmare lindrar smärta

Att ha smärta är ett enormt påfrestande tillstånd. Det är något som alla har svårt att hantera. Men smärtan är också en viktig signal som meddelar oss att något är fel.

– När det gäller smärta generellt gäller det att hålla sig varm och rörlig. Jag själv mår förhållandevis bra idag. Jag tänker på återhämtning och jag sitter nästan aldrig och jobbar, säger Anna–Lena.

Produkter från Västerbotten

 GoS nackvärmare ger Anna-Lena en förnimmelse om stöd och påminner henne om att ha god hållning, dessutom håller den musklerna varma och mjuka.
GoS nackvärmare ger Anna-Lena en förnimmelse om stöd och påminner henne om att ha god hållning, dessutom håller den musklerna varma och mjuka.

Prototypen av nackvärmaren blev snabbt en omtyckt produkt som Anna-Lena vidareutvecklat till en serie smarta plagg, sydda i Sverige, som värmer känsliga kroppsdelar där blodkärlen ligger ytligt. Lever man och verkar i Västerbotten så vet man, av naturliga skäl, allt om kyla. Och kan alla knep.

– GoS Extreme är perfekt för sportiga aktiviteter eftersom den är av ull. Handledsvärmarna är sköna att ha under vantarna i synnerhet när man måste ta av dem för att till exempel använda mobilen, tipsar Anna-Lena.

Se allt från Giraf of Sweden

Läs även: Därför får tåstrumpan hela kroppen att jubla

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen