Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 25 mars

Eldrivna Vässla 2 är här! Succémoppen är mjuk och härlig att köra

Starkare i motvind, starkare uppförsbackar och en smula stabilare men lika knäpptyst och lika snygg. Svenska succéelmoppen Vässla 2 är här och bjuder på mjuk och härlig körupplevelse.

 Med en elmoped slipper du bilens alla nackdelar och kör snabbt och smidigt förbi alla bilköer, menar Rickard Bröms som fick idén till Vässla för att få ihop vardagspusslet.
Med en elmoped slipper du bilens alla nackdelar och kör snabbt och smidigt förbi alla bilköer, menar Rickard Bröms som fick idén till Vässla för att få ihop vardagspusslet. FOTO: Malou Gudmundsson

När Rickard Bröms tysta elmoped Vässla landade på marknaden gjorde den succé. Företagets första år blev de störst i elmoppesegmentet. Nu är den nya modellen Vässla 2 här. Rickard visar upp den med stolthet.

Mjukt att köra Vässla 2

– Efter första Vässlan fick jag många idéer om vad som skulle kunna förändras och förbättras. Bland annat har däcken gått från 10 till 12 tum. Det kanske låter som en liten detalj, men det gör stor skillnad för stabiliteten. Däcken är inte lika känsliga för ojämnheter nu. Vi vill ge alla en mjuk och skön körupplevelse. Den är otroligt följsam och härlig att köra!

Susa fram på knäpptysta Vässla 2! Säkra ditt numrerade exemplar

Du vet väl att vi använder Klarna för betalningar. Det innebär att du endast får betala 842 kr/mån om du väljer att delbetala din Vässla på 36 mån. 

vässla 2019

Några andra saker som är nya är styret, som gått från böjt till rakt. Displayen är frilagd, framlyktan har ny design och framskärmen är mer däcknära och motorcykellik.

– Vi har även ökat motorstyrkan från 800 till 1200 watt. Nu är den ännu starkare i motvind och uppförsbackar! berättar Rickard.

Lika bra räckvidd

En av de vanligaste frågorna han får är: “hur långt räcker en laddning då?. Svaret är: ”Det beror på”.

– Räckvidden påverkas av samma faktorer som påverkar bränsleförbrukningen hos en förbränningsmotor. Välpumpade däck och nedförsbacke ger längre räckvidd. Dåligt pumpade däck och uppförsbacke ger kortare. Men i snitt räcker en laddning 4-6 mil. Batteriet kan laddas 700-900 gånger.

FOTO: Malou Gudmundsson

Rickard Bröms har höga ambitioner och siktar på 100 procent kundnöjdhet.

– Vartenda exemplar av en Vässla kontrolleras och provkörs av vår personal. När man gör ett stort inköp vill man förstås vara helt nöjd när den levereras.

Numrerad upplaga i 500 exemplar

Vässla 2 släpps först i en blank, svart och numrerad modell med ett unikt märke på. Denna säljs endast i 500 ex, därefter kommer de tillverkas i den färgställning som Vässlakunder är vana vid: grå, mörkblå och mattsvart.

Ta mig till shoppen

Specifikationer

Bromssystem: Skivbroms fram och bak

Max hastighet: 45 km/h

Räckvidd per laddning: 40-60 km

Totalvikt: 60 kg

Motor: Bosch 1200 W

Batterityp: LG-celler 60V 20Ah Litium, bärbar

Laddningstid: 5-6 timmar

Däckstorlek: 90/70-12″ slanglösa

Max belastning: 150 kg

Uppförsbacke max: 21 grader (70 kg)

Ta mig till Land Shopping

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen