Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 22 juli 2019

Vässla – fem fördelar med elmoped

Rolig att köra, underhållsfri och snygg. Det borde räcka att Vässla är avgasfri men det finns fler anledningar till att bli med elmoped.

 Elmopeden Vässla 2.
Elmopeden Vässla 2. FOTO: Malou Winter

1. Plånboken tackar dig

Att köra en elmoped är billigt, laddningen drar ungefär lika mycket el som en laptop under några timmar. På den laddningen kan du åka mellan 40 och 70 km beroende på modell och körstil. I vissa elmopeder kan du ha dubbla batterier och alltså ta dig ännu längre. 

2. Snygga och svårstulna

Varumärket Vässla har satsat på både design och funktion hos sina elmopeder. Retrodesignen lockar till sig nyfikna blickar och hade det varit en vanlig moped skulle det kanske innebära problem. Tjuvar kan dyka upp där man minst anar det. Men med Vässlan kan de se sig om efter andra objekt, för när du går in plockar du enkelt med dig batteriet. 

KÖP VÄSSLA 2, DEN HYLLADE ELMOPEDEN, HOS LAND SHOPPING

3. Låt tystnaden råda

Kanske har du vaknat av en bullrande moped som drar förbi? Hade det varit en elmoped hade du lätt kunnat sova vidare eftersom de går så tyst. Det känns overkligt att se dem mjukt fara fram, med acceleration och full effekt direkt efter varje rödljus.

4. Ingen oro över höga bensinpriser 

Har du en bit till närmaste affär eller apotek? Med en elmoped kan du minska så väl vardagskörandet med bil som kostnaderna. 

5. Slipp smutisga oljor och underhåll

Allt på Vässla är i princip underhållsfritt. Det enda du behöver göra är att dra åt någon mutter ibland, kolla att däcken har luft och om bromsbeläggen behöver bytas. Här behövs inga kladdiga oljor eller byten av andra smutsiga delar.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Stötta svenskt hantverk! 3 svenska smyckesdesigner att hålla koll på

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen