Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 25 april

Vet du hur äkta doftar? Naturtvålar som överraskar ditt doftsinne

Salt, lera och örter, rapsvax och noga, noga utvalda eteriska oljor som ger förnimmelser om grönska. Hing Organics tvålar blir krämig på huden, oljorna och den himmelska body buttern av vispat smör doftar 100 procent äkta och är en hållbar lyx alla borde unna sig.

De är snygga, ser moderna ut och är helt och hållet giftfria – det är nästan svårt att tro att innehållet i förpackningarna är tillverkade för hand.

Produktion nära naturen

Per och Sofia Grödahl i Piteå tillverkar tvålar och produkter för kropp och hälsa. De tycker att hållbarhet och naturen är det viktigaste som finns och Sofia fick idén till produkterna av den klassiska anledningen att hon saknade något på marknaden – det hon själv ville ha.

Köp tvålar, ljus, oljor och boddy butter här – perfektion på gammalt vis

Hing organics

Sedan dess har hon lagt hela sin själ i att utveckla varje enskild produkt till något extra, lyxigt men framförallt hållbart för både människa och natur. Produkterna doftsätts med äkta eteriska oljor som framställs genom pressning och destillering av blommor eller blad från växter, träd och örter.

Frisk, fräsch och naturlig doft

Eteriska oljor används främst för dess intensiva doft men anses även ha speciella egenskaper som är kan vara bra för oss på olika sätt.

– Syntetiska dofter i form av parfymer och rengöringsprodukter ha blivit vår vardag. När kunder känner de naturliga dofterna från eteriska oljorna i våra produkter så reagerar många starkt, säger Per.

– De tycker det doftar fräscht och friskt som de inte är vana vid.

Det är inte så underligt, dofter är viktigt för oss människor och ger oss möjligheten att emotionellt värdera vår omgivning – de eteriska oljorna doftar äkta, ljuvliga och sofistikerat.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Lugnare mage med Ayurveda – upptäck tusenårig indisk livsfilosofi

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen