Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 23 november 2018

Vinterkampanj! Starka och pålitliga Kymco klarar alla jobben

Kymco är ett bra och väl ansett märke älskat i så väl Tyskland som i Frankrike. Köp en Kymco MXU 500i IRS till vinterpris och få en pålitlig arbetshäst till ett konkurrenskraftigt pris. Först till kvarn – antalet är starkt begränsat.

Det här är en superdeal! 5.000 kronor i rabatt, 5 års motorgaranti och 103 utlämningsställen i hela landet. Köp en Kymco MXU 500i IRS till vinterpris och få ett snyggt karosseri och framför allt en stark och pålitlig motor som klarar att ta dig ur de flesta knepiga situationer i terrängen.

Säkra ditt exemplar! Beställ din Kymco och läs mer här

Din Kymco MXU 500i IRS levereras av kopenscooter.nu i samarbete med Land Shopping, där kan du också köpa eventuella reservdelar.

Insprutningsmotor, 4-hjulsdrift, diffspärr och många tillbehör gör MXU 500 till en arbetsmaskin som passar perfekt för behoven på landsbygden. I den här dealen ingår dragkula, 50 mm vinsch och lättmetallfälgar. Vinschen är ett måste om du är ute och kör offroad, kör du fast så är vinschen din enda räddning. Komplettera även med en vinsch bak, den underlättar arbetet i skogen.

Terrängregistrerad utan kostnad

Du får din fyrhjuling terrängregistrerad utan extra kostnad vilket innebär att den får den köras med förarbevis för terränghjuling som kan tas från 16 år eller körkort eller traktorkort utfärdat innan 1 januari 2000. Som terrängregistrerad får du köra på enskild väg, på inhägnat område eller på egna ägor i skogsbrukssyfte. Du får även korsa allmän väg i max 20 km/h i syfte att ta dig till och från dina egna ägor.

Pålitliga motorer

Bra att veta är att Kymco tillverkar även fordon och motorer till kända märken som till exempel BMW, Kawasaki och Artic Cat. Det är inte heller några problem att få tag på reservdelar. Alla som hanterar ATV:er känner till Kymco.

Tycker du som många andra att det skulle vara skönt att få uppfarten eller gården snöfri på ett smidigt sätt så fungerar en fyrhjuling utmärkt som snöplog. Det är bara att köpa till ett plogpaket.

Roligt att köra Kymco MXU 500i

Och till sist – MXU 500i är rolig att köra. Den svarar direkt på dina kommandon och har riktigt bra vägegenskaper.

Observera att montering krävs – hjulen ej är monterade vid leverans.Kontakta kundtjänst för att få veta mer om montering av hjul 08-410 344 60, e-post support@tipser.com

Läs även: 3 snöslungor som klarar vintern

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen