Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Tävlingar 27 november 2019

Tävla om lyxig blender – med ditt bästa julrecept!

Sugen på att få hjälp i köket? Då ska du försöka vinna en fin blender från KitchenAid – du tävlar genom ditt bästa recept på julbak.

 Ta chansen och vinn en blender från KitchenAid!
Ta chansen och vinn en blender från KitchenAid! FOTO: Istock

Vinn en fin blender från Kitchen Aid! Du tävlar genom att skicka in receptet på ditt bästa julbak till Land – glöm inte bild på din julkaka eller ditt julbröd!

Du kan vinna den bästa och lyxigaste hjälpredan till köket – KitchenAid Queen of Hearts-blender i den perfekta julfärgen Passion Red! Den tidlösa blendern kombinerar stil med prestanda, och gör det enkelt att tillreda bland annat soppor och såser.

Tävla så här: Skicka ditt bästa julbakningsrecept till red@land.se och berätta varför det är ditt absolut bästa recept. Du kan så klart också skicka ditt recept på vykort eller via brev men med bild så ökar chansen att vinna!

Första pris är en blender från KitchenAid och dessutom vinner 4 vinnare en fin kokbok! Sista tävlingsdag är den 19 december och vinnarna presenteras i januari 2020.

Tävlingsbidragen kan komma att presenteras i Land och på Land.se

Läs också: Här hittar du Lands bästa recept på julbak

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Populära ämnen på Land.se

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs artiklar i säsong

Till toppen