Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Tävlingar 2 november 2017

Tävla med ditt pepparkakshus!

Ladugård, koja eller palats! Oavsett vilket slags pepparkakshus du har lust att skapa - sätt igång och baka och passa samtidigt på att tävla om fina priser här i Land!

FOTO: swkunst

För många är det en härlig tradition att baka pepparkakshus med vänner eller barn inför julen. Med Land kan du dessutom vinna fina priser om du tar ett fotografi på din skapelse och skickar in till oss. Fotografera huset och mejla in till tavling@land.se och skriv Pepparkakshustävling i ämnesraden. Glöm inte att skriva ditt namn, ort och telefonnummer i mejlet.

Du kan också lämna bilden på pepparkakshuset bland kommentarerna på Facebook.

Du kan också posta ditt foto till ”Pepparkakshustävling”, Land 109 57 Stockholm.

Sista tävlingsdatum är 17 november. Vi har förlängt tävlingsdatumet till tisdagen den 5 december, men skicka gärna in ditt bidrag redan nu.

Vinster

1:a-3:e pris är en kaffemaskin från Arvid Nordquist.

4-10:e pris är en ljuvlig vispskål i lantlig stil från danska IB Laursens serie Mynte.

Tips för ett bra foto!

Tänk på att försöka fotografera ditt pepparkakshus mot en enhetlig, gärna enfärgad bakgrund. Då syns det bättre på bild!

Vi behöver ett fotografi som är skarpt och högupplöst (ca 1 MB stor) för att ditt pepparkakshus ska synas riktigt bra i tidningen!

Läs också: Pepparkakor på nolltid! 3 supersnabba genvägar

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen