Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Tävlingar 20 september 2018

Tävlingen är avslutad. Tävla om en smart mobiltelefon!

Tävlingen är nu avslutad.

 Dagens smartphones har blivit allt viktigare som verktyg i vardagen – för att hantera praktiska detaljer, för att hålla sig uppdaterad i sociala medier och för olika slags underhållning. Fram till den 2 oktober har du chansen att vinna en helt ny smartphone från Doro.
Dagens smartphones har blivit allt viktigare som verktyg i vardagen – för att hantera praktiska detaljer, för att hålla sig uppdaterad i sociala medier och för olika slags underhållning. Fram till den 2 oktober har du chansen att vinna en helt ny smartphone från Doro. FOTO: Istock

Tävlingsjuryn hos Doro och Land har nu utsett en vinnare: Agneta Svensson, Visseltofta.

Var med och tävla om Doros senaste smartphone, Doro 8035 – en lättanvänd mobiltelefon med flera fina finesser. I vinsten ingår ett så kallat Fun Kit, som består av en högtalare, ett mönstrat skal och ett skärmskydd till mobilen – allt till ett sammanlagt värde av 3 000 kronor. Allt du behöver göra är att berätta om din favorit-app.

Om vinsten

Doro 8035 är en smartphone med ny, snygg design som erbjuder flera olika navigeringslägen och gränssnitt för att passa både nybörjaren och den mer vana smartphoneanvändaren.

Med den trådlösa högtalaren med Bluetooth kan du spela musik direkt från din Doro 8035-smartphone. Fun Kit-paketet innehåller även ett praktiskt och snyggt skydd för din nya smartphone.

Vinnaren utses av en jury bestående av Land och Doro och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

För mer information om vinsterna, se www.doro.se

Lycka till!

Läs också: 61 fantastiska rabatter för dig som är 55+

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs artiklar i säsong

Till toppen