Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Tävlingar 8 december 2018

AVSLUTAD: Tävla om presentkort – enkelt och lätt

Är du sugen på att vinna ett presentkort på 10 000 kronor? Så klart du är! Hoppa in och tävla och ta chansen att vinna första pris i vår stora jultävling!

Vi har drabbats av julyra och vill fira julen med en tävling. Du behöver bara svara på en enkel fråga så kan du vara med och tävla om priset som är ett presentkort på 10 000 kronor.

Tävlingen är nu avslutad – här är vinnaren!

Vinnare av presentkortet på 10 000 kronor i Land Shopping blev Tor Pålsson i Lund. Grattis Tor!

Motiveringen:

”Jag och min sambo är 26 och 25 år och har precis förvärvat en mindre gård och vi skulle vilja öppna en gårdsbutik för att i den sälja närproducerade produkter, t.ex. honung, ägg, frukt, majs m.m. Vi skulle använda presentkortet för att skapa en så mysig och inbjudande gårdsbutik som möjligt för våra potentiella kunder och verka för en levande landsbygd med goda kopplingar till staden.”

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen