Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 7 mars 2018

Så fryser du bäst in dina grönsaker

Har du fått ett överflöd av tomater från växthuset? Behöver du inte hela löken? Släng inte utan frys in i stället. Matekonomiskt och tidseffektivt.

 Frys in sommarens skörd av grönsaker – eller grönsaker som håller på att bli gamla i kylen – och njut hela vintern!
Frys in sommarens skörd av grönsaker – eller grönsaker som håller på att bli gamla i kylen – och njut hela vintern! FOTO: Istock

Du kommer tacka dig själv nästa gång du behöver morötter eller lite purjolök – den ligger och väntar på dig i frysen.

Så här fryser du in olika grönsaker. Alla behöver du inte koka eller förvälla innan!

Läs också: Så fryser du in plommon

Zucchini

Tomat

Morötter

Läs också: Så fryser du in rabarber

Lök

Sockerärtor

Rödbeta

Mangold

Ruccola

Dill

Bönor

Läs också: Så fryser du in ägg (Javisst går det!)

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 43 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen