Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 7 mars 2018

Så fryser du bäst in dina grönsaker

Har du fått ett överflöd av tomater från växthuset? Behöver du inte hela löken? Släng inte utan frys in i stället. Matekonomiskt och tidseffektivt.

 Frys in sommarens skörd av grönsaker – eller grönsaker som håller på att bli gamla i kylen – och njut hela vintern!
Frys in sommarens skörd av grönsaker – eller grönsaker som håller på att bli gamla i kylen – och njut hela vintern! FOTO: Istock

Du kommer tacka dig själv nästa gång du behöver morötter eller lite purjolök – den ligger och väntar på dig i frysen.

Så här fryser du in olika grönsaker. Alla behöver du inte koka eller förvälla innan!

Läs också: Så fryser du in plommon

Zucchini

Tomat

Morötter

Läs också: Så fryser du in rabarber

Lök

Sockerärtor

Rödbeta

Mangold

Ruccola

Dill

Bönor

Läs också: Så fryser du in ägg (Javisst går det!)

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Populära ämnen på Land.se

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs artiklar i säsong

Till toppen