Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
trädgård 30 mars 2017

Mandelmanns nya succé - får fint pris

Marie och Gustav Mandelmann har förgyllt många tv-tittares tillvaro och deras tv-program har fått många att bli intresserade av odling. Nu får de pris för sitt inspirerande handlag med naturen.

Priset, som delas ut av Förbundet Organisk Biologisk Odling, får de för sin förmåga att ta hand om jorden, djuren, växterna och varandra.

Priset delas ut varje år till någon som inspirerar till ett hållbart liv med fokus på eget odlande och valet motiveras med att Mandelmanns lyckats nå fram till tittarna med värme, kunskap och glädje.

Priset delas ut på trädgårdsmässan i Älvsjö den 6 april, det lär vara många på plats som vill hylla det populära paret.

Motiveringen till priset

Så här lyder en del av motiveringen:

”Med stor säkerhet har de denna vinter via TV sått många drömmar som nu börjar gro och växa genom den fantastiska vårvärme de har skapat.”

Gustav och Marie Mandelmann driver gården Djupadal på Österlen i Skåne och deras gård är öppen för besökare under somrarna, något som i år gör dem lite oroliga.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen