Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 7 september

Nu kan du rösta på din trädgårdshjälte

Vem är din trädgårdshjälte? Rösta på din favorit och se till att Sveriges riktiga hjältar får den uppmärksamhet som de förtjänar. Omröstningen pågår nu!

 Trädgårdshjältar.
Trädgårdshjältar. FOTO: Istock

Årets trädgårdshjältar är Nordens största trädgårdstävling, en tävling där årets främsta odlingsentusiaster röstas fram. Tanken med tävlingen är att öka intresset för trädgård och odling och samtidigt bygga en gemenskap. Förhoppningen är därmed att bidra till en mer hållbar miljö.

Olika kategorier

De tävlande medverkar i sex olika kategorier: årets ätbara, årets busfrö, årets regnskördare, årets blomster, årets hoppsan och sist men inte minst årets surr.

I kategorin årets ätbara ska personen ha spridit mat och odlingsglädje och regnskördaren är kategorin för någon som kommit på fiffiga sätt att samla in vatten. Årets blomster ska ha imponerat med sina blommor och årets hoppsan ger ett pris till någon som blivit mer eller mindre överraskad i trädgården.

Du utser vinnaren

Det är du som korar årets vinnare och du röstar på tävlingens hemsida som du hittar här. På hemsidan ser du alla kategorier och nominerade.

Tävlingen pågår till och med söndag 10/9 kl 23:59.

Vinnarna får motta sitt pris på Blomsterlandet i Linköping den 13 september, där fina priser väntar.

Tidningen Land är mediepartner till tävlingen Årets trädgårdshjälte och tävlingen arrangeras av Weibulls tillsammans med Blomsterlandet och Älska plåt.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen