Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 26 januari 2018

Öppen trädgård 2018: Boka in den 15 juli redan nu!

Öppen Trädgård med Land är en av Sveriges mest folkkära sommartraditioner. Redan nu börjar vi ladda för nästa år, då det blir en riktig jubileumssommar! Då arrangeras Öppen Trädgård tillsammans med Sveriges alla trädgårdsentusiaster för 25:e året i rad!

Öppen Trädgård med Land är en årlig högtidsdag för trädgårds- och odlingsintresserade. En söndag i juli slår trädgårdsägare upp sina privata grindar och välkomnar besökare att avnjuta prunkande rabatter och spännande odlingar för en dag.

– Det är med stor glädje och stolthet som vi ser fram emot 25-årsjubileet av Öppen Trädgård 2018. Ett arrangemang som Land var först med och som har betytt väldigt mycket för Trädgårdssverige, särskilt för Lands läsare. Inför nästa år skruvar vi lite extra på arrangemanget vilket kommer göra Öppen Trädgård ännu mer tillgängligt och lockande för både besökare och trädgårdsinnehavare, säger Lands chefredaktör Carina Löfgren.

Läs också: Styla om din trädgård – 6 tips för att komma igång

Lockar 100 000 trädgårdsentusiaster

Ett besök hos en Öppen Trädgård är alltid helt gratis och bjuder ofta frikostigt på idéer, kunskap och upplevelser. Folkfesten brukar locka uppemot 100 000 intresserade trädgårdsentusiaster, odlare och press från norr till söder. Under 2017 medverkade hela 122 trädgårdar.

Missa inte nästa stora trädgårdshändelse – boka in söndagen den 15 juli 2018 redan nu!

TIPS! Följ gärna Facebooksidan Öppen Trädgård med Land, där får du löpande information om evenemanget, intressanta reportage och fler trädgårdstips.

Läs också: Här kan du se bilder från Öppen Trädgård 2017

Bli en Öppen Trädgårdare – du med!

Det är fritt fram för alla att vara med i evenemanget Öppen Trädgård. Har du bara en välskött, unik, udda, rolig trädgård eller en täppa som på annat vis sticker ut lite extra, välkommen med din anmälan under våren. Håll utkik – i april brukar vi bjuda in deltagare att göra sin anmälan på www.land.se.

Vare sig du är besökare eller deltagare, vill vi redan nu hälsa dig varmt välkommen till Öppen Trädgård med Land 2018. Vi ser fram emot en riktig trädgårdsfolkfest söndagen den 15 juli!

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen