Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 4 april 2022

Öppen Trädgård 2022 – anmälan har öppnat

Nu börjar det dra ihop sig, i sommar är det dags för Lands storslagna trädgårdsevenemang Öppen Trädgård 2022. Flera trädgårdar från olika delar av Sverige har redan anmält sig och även du kan vara med - det blir ett riktigt roligt trädgårdskalas!

 Öppen trädgård hålls denna gång den 17 juli 2022 - välkommen med din anmälan!
Öppen trädgård hålls denna gång den 17 juli 2022 - välkommen med din anmälan! FOTO: Land

Anmälan har äntligen öppnat och redan är 60 trädgårdar klara som deltagare i Lands trädgårdsfest, som hålls den 17 juli 2022. Äntligen kan vi träffas och ta del av de fantastiska trädgårdarna.

Återkommande tradition

– Öppen Trädgård är en härlig tradition som vi har på Land, det var så länge sedan sist och som vi har längtat efter att äntligen få besöka de otroliga trädgårdarna runt om i landet, säger Kristina Bäckström som är trädgårdsredaktör på Land.

Öppen trädgård med Land har anordnats i över 25 år men de senaste två åren har festen ställts in på grund av pandemin – men nu är det dags för trädgårdskalas igen.

Skriv in i kalendern!

 Visa upp vad som finns i din trädgård, anmäl dig till årets upplaga av Öppen Trädgård.
Visa upp vad som finns i din trädgård, anmäl dig till årets upplaga av Öppen Trädgård. FOTO: Istock

Trädgårdsfesten äger enligt tradition rum den tredje söndagen i juli månad. Datumet för i år blir den 17 juli, då besökarna välkomnas in i trädgårdarna mellan klockan 12.00 och 18.00. Skriv in datumet i kalendern, för denna härliga trädgårdsfest vill du absolut inte missa!

Mer information kommer efterhand, både i tidningen och på Land.se. Förra gången det var kalas medverkade 142 trädgårdar över hela Sverige och tusentals besökare.

Alla trädgårdar är välkomna

– Våga anmäla dig! Det behöver inte vara så märkvärdigt eller perfekt i din trädgård! Vi ser Öppen Trädgård som ett perfekt tillfälle att skaffa nya vänner och byta kunskaper med de som också älskar trädgårdar, säger Kristina Bäckström.

Vill du visa upp din trädgård eller delta som besökare?

Anmäl dig eller spana in deltagarna i Öppen Trädgård 2022 HÄR!

Du får gärna visa om du är intresserad av Öppen Trädgård i vårt evenemang på Facebook.

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen