Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 5 september 2017

Sara Bäckmo nominerad till Årets Innovatör

I våras rankades Skillnadens Trädgård som Sveriges bästa trädgårdsblogg och nyligen släppte Sara Bäckmo sin andra bok. Nu kan hon kamma hem pris som Årets Innovatör.

 Sara Bäckmo är nominerad till priset Årets Innovatör.
Sara Bäckmo är nominerad till priset Årets Innovatör.

Det är tydligt – mat och trädgård är trendigt. När Sveriges nya branschpris presenterades, Stora Influencerpriset, fanns Lands Sara Bäckmo med bland de nominerade.

Delas ut till innovatörer

Det är första gången som priset delas ut och Sara Bäckmo är en av fem nominerade i kategorin ”Årets Innovatör”. Priset delas ut till en influencer som på ett utmärkande sätt skapat nya förutsättningar i sitt yrke.

Inom samma kategori är även följande personer nominerade: Angeliqa Mejstedt (Vandringsbloggen), Linda Hallberg (lindahallberg.se), Michaela Forni (Daily Forni) och Monica Karlstein, Helena Lyth och Maria Soxbo (Nordinary Influencers).

Priset är instiftat av organisationen Influencers of Sweden och delas ut på en gala den 13 oktober. Vinnarna utses av en oberoende jury.

Läs också: Sara Bäckmos nya bok: ”Plöj ner grönsakerna i maten”

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen