Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 20 maj 2022

Sista chansen att anmäla sig till Öppen trädgård 2022

Anmälningarna till årets upplaga av Lands stora trädgårdsfest, Öppen trädgård, trillar in. Och nu börjar det dra ihop sig om du och din trädgård ska vara med på årets kalas. Sista anmälningsdag är den 31 maj - klart du ska vara med!

 Land OT 2022
Land OT 2022 FOTO: Istock

Lands stora trädgårdsevenemang, Öppen trädgård, har arrangerats i över 25 år och i år är det dags igen. Den 17 juli öppnar privata trädgårdsägare i hela Sverige upp sina trädgårdar och resultatet brukar bli ett trädgårdskalas utan motstycke.

– Det ska bli så roligt att få vara med om Öppen trädgård igen och jag ser fram emot att träffa flera av trädgårdsentusiasterna i deras rätta element. Vi har snart 100 anmälda och med tanke på att rekordet ligger på 142 så är inte omöjligt att det blir nytt rekord i år. Som vanligt är trädgårdarna spridda över hela Sverige och det finns så många olika spännande trädgårdar att besöka, säger Kristina Bäckström, Lands trädgårdsredaktör och den som har full koll på hela evenemanget.

Ny chans efter två inställda evenemang

De två senaste åren har evenemanget varit inställt på grund av corona men nu kan vi äntligen se till att alla Sveriges trädgårdsälskare får möjlighet att ge sig ut och träffa odlingskompisar igen.

– Det är många som brukar planera en rejäl utflykt den dag som vi har Öppen trädgård och alla anmälda trädgårdar finns på vår sajt och kommer i tidningen någon vecka före, säger Kristina Bäckström.

Du hittar alla anmälda trädgårdar på Lands hemsida och du kan också enkelt göra din egen anmälan på samma sida. Att vara med kostar ingenting och i god tid före evenemanget så får du mer information om hur det hela funkar. Du kan också kolla här vad evenemanget innebär.

Anmäl dig här – och se listan med trädgårdar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen