Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 4 januari 2019

Bebislycka för bondeparet – fick en flicka

Caroline Kejbert och Joacim Rickling från TV4:s ”Bonde söker fru” har blivit föräldrar. Det meddelar det lyckliga paret själva på Instagram. Den 3 januari fick de en liten dotter.

 Caroline Kejbert och Joacim Rickling från Bonde söker fru har blivit föräldrar.
Caroline Kejbert och Joacim Rickling från Bonde söker fru har blivit föräldrar. FOTO: Peter Knutson/TV4

Joacim Rickling, 27, och Caroline Kejbert, 28, fann kärleken under förra säsongen av ”Bonde söker fru” i TV4. De blev snabbt sambos och förlovade sig. Tv-tittare kunde även följa paret i TV4 Play-programmet ”Bondeparet”. Nu kan de även titulera sig föräldrar. Den 3 januari fick paret en dotter.

Läs också: Bebislyckan i Bonde söker fru – alla bebisar efter programmet”Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas”, skriver Joacim Rickling själv på Instagram.

Linda Lindorff överlycklig

Även ”Bonde söker fru”-programledaren Linda Lindorff skriver på Instagram och lyckönskar de nyblivna föräldrarna.

”Fina Joacim och hans Caroline möttes i Bonde söker fru för 1 1/2 år sedan och nu har de fått sitt första barn! En efterlängtad liten flicka! Det är ett litet mirakel varje gång ett barn kommer till världen – jag är så oerhört glad för deras skull. Vilken lycka Joacim! Tänk så bra det blev”, skriver hon.

Läs också: Så gick det för deltagarna i Bonde söker fru 2018

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs artiklar i säsong

Till toppen