Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 5 december 2018

Bonde söker fru 2018 – så valde bönderna

Efter mycket svallande känslor har bönderna i dejtingserien Bonde söker fru nu lyssnat på sitt hjärtas röst och valt de personer de vill prova att leva med. Ett par av valen kanske inte var helt överraskande?

Vill du inte veta hur bönderna i Bonde söker fru 2018 valde – läs inte vidare!

 Vem valde Erik, Simon, Susanna och Per i Bonde söker fru 2018? Land avslöjar vilka som blev ett par!
Vem valde Erik, Simon, Susanna och Per i Bonde söker fru 2018? Land avslöjar vilka som blev ett par! FOTO: John Guthed

Bonde-Susanna valde Hannes

 Susanna Karlsson valde Hannes Haraldsson i Bonde söker fru 2018.
Susanna Karlsson valde Hannes Haraldsson i Bonde söker fru 2018. FOTO: TV4

Redan när mjölkbonden Susanna Karlsson, 28, gick igenom alla kärleksbreven hemma på gården i våras var det ett särskilt som fångade hennes uppmärksamhet lite extra. Det var ett ganska långt kärleksdoftande brev från Hannes Haraldsson från Korsberga.

Men när fyra utvalda brevskrivare väl kommit till hennes gård i Valdemarsvik dröjde det inte länge förrän hon också började få starka känslor för Jim. När det var dags för slutval rann tårarna på Susannas kinder när hon berättade för Jim att han inte är den hon vill gå vidare med – utan med Hannes, som också blivit Jims goda vän.

Efter valet fick paret en resa till Grekland.

Läs också: Hannes spelar i populära raggarbandet Pökerz

Bonde-Per valde Sofie

 Skogsbonden Per Solberg föll som en fura för Sofie i Bonde söker fru.
Skogsbonden Per Solberg föll som en fura för Sofie i Bonde söker fru. FOTO: TV4

Även brevskrivaren Sofie var en person som stack ut redan i brevhögen som skogsbonden Per Solberg, 33, fick. När hon kom till gården i Främsteby utanför Hultsfred hade hon också med sig en liten magnoliabuske som kärleksgåva. Den planterade de tillsammans på tomten nära bostadshuset.

Per har hela tiden haft ett gott öga även till brevskrivaren Lina och hade en väldigt känslofylld dejt med henne. Men när det blev dags för slutdejt med Sofie uppstod riktigt ljuv musik i solen på klipphällen vid sjön. Och det blev till slut just Sofie som Per valde.

Tillsammans fick de en resa till Irland.

Läs också: Därför är Per den mest romantiska bonden

Bonde-Erik valde Alicia

 Hönsbonden Erik hade svårt att visa sina känslor men valde i slutändan Alicia.
Hönsbonden Erik hade svårt att visa sina känslor men valde i slutändan Alicia. FOTO: TV4

Hönsbonden Erik, 25, var noga med att behandla alla fyra tjejer som fått följa med och bo med honom på gården rättvist. Det ledde efter ett tag till att brevskrivaren Katrin anklagade honom för att inte visa sina känslor. Efter en ganska misslyckad slutdejt med Caroline föll valet till slut på Alicia som visat upp en hel del nya sidor på den sista dejten.

En resa till Estland står nu på tur för paret.

Bonde-Simon valde Frida

 Mjölkbonden Simon blev upp över öronen förälskad i Frida som verkade lika förtjust.
Mjölkbonden Simon blev upp över öronen förälskad i Frida som verkade lika förtjust. FOTO: TV4

Mjölkbonden Simon, 26, på Öland var snabb med att kyssa sina tjejer. Det verkar dock inte ha gjort det lättare för honom att välja mellan de fina tjejer som han valt att bjuda hem. Han tvekade in i det sista mellan lugna brevskrivaren Amanda och lite mer energifyllda Frida. Med gråten i halsen berättar Simon till slut för Amanda att han fått väldigt starka känslor för Frida.

Efter en förhandstitt på nästa veckas avsnitt och resan till Grekland hopar sig dock frågetecknen. Kommer Frida alls dyka upp eller är det kanske detta som Linda Lindorff skrev om i sin blogg tidigare i höst?

”Ett hjärta krossas i tusen bitar och det sker på ett sätt så osannolikt och hårt att man nästan inte kan tro det är sant”.

Läs också: Det jobbar bönderna med i Bonde söker fru 2018

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Läs artiklar i säsong

Till toppen