Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 11 september 2019

Bonde söker fru: Jorden runt i TV4

I vår kommer TV4:s nya Bonde söker fru-satsning – Jorden runt. Programledare Linda Lindorff avslöjar nu att kanalen har hittat fyra kärlekstörstande utlandsbönder - och var de bor.

 Linda Lindorff programleder nya ”Bonde söker fru: Jorden runt” där utlandssvenska singelbönder letar efter en svensk kärlek som vill flytta till deras hemland.
Linda Lindorff programleder nya ”Bonde söker fru: Jorden runt” där utlandssvenska singelbönder letar efter en svensk kärlek som vill flytta till deras hemland. FOTO: TT

Bonde söker fru-familjen växer. I vår kommer den senaste i en rad nya program på temat bonde letar kärleken. Den här gången är det svenska bönder boende utomlands som ska få hjälp av TV4 att hitta den rätte.

Programledare är som vanligt Linda Lindorff. För Land berättar hon att produktionen, efter att ha letat med ljus och lykta, har hittat fyra utlandssvenska bönder som kommer att ställa upp i programmet.

Läs också: Här är bönderna i Bonde söker fru 2019

Här ifrån kommer Jorden runt-bönderna

– Vi har en passionerad vinbonde i Italien som söker någon att prata svenska med. Han vill så gärna behålla sitt språk, berättar Linda Lindorff.

– Sedan har vi en lite äldre spansk bonde som lever ett drömliv med sina odlingar. Han är en riktig tuffing som ser ut som och pratar som Jerry Williams men är jättego’, fortsätter programledaren.

Bonde i Australien medverkar

Vidare har en bonde i Australien och en bonde i Moçambique blivit antagen till det nya internationella dejtingprogrammet.

Linda Lindorff berättar att det är ett fascinerande lantliv de lever på andra sidan jorden.

– Bonden i Australien berättar hur kängurur hoppar runt och förstör för honom på gården. Som svensk tänker man att det knappast kan vara ett stort problem, kängurus är ju så söta djur. Men för den bonden är det lika besvärligt som när våra vildsvin kommer och bökar upp jorden.

Söker svenska singlar

 Clara Tengbom är exekutiv producent för ”Bonde söker fru: Jorden runt”.
Clara Tengbom är exekutiv producent för ”Bonde söker fru: Jorden runt”. FOTO: TT

Clara Tengbom är exekutiv producent för Bonde söker fru: Jorden runt och förklarar att tittarna kommer att känna igen konceptet.

– Vi sänder castingprogram vecka 44 där utlandsbönderna presenteras och sedan kommer intresserade singlar att kunna skicka in brev till bönderna, precis som vanligt.

De fyra bönderna har alla koppling till Sverige på något vis och söker efter en svensk kärlek som vill flytta in på gården i Italien, Spanien, Moçambique respektive Australien.

– Inspelningarna kommer att ske på plats i böndernas länder och brevskrivarna som väljs ut kommer att få besöka böndernas gårdar. Vi tar inspelningen till det land bonden bor i. Hela Bonde-universum växer vilket känns superkul, säger Clara Tengbom.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs artiklar i säsong

Till toppen