Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 8 januari 2019

Bonde-Susanna gör ”Bonde söker fru”-revy med Hannes

Att kärleken spirar kring bondeparet Susanna och Hannes har inte gått några Bonde söker fru-fans förbi. Tack vare sin gemensamma passion för showande står de nu tillsammans på scen – i en fartfylld revy på Folkets hus i Valdemarsvik.

 Efter att inspelningarna av Bonde söker fru var slut har Susanna Karlsson blivit sambo med kärleken Hannes.
Efter att inspelningarna av Bonde söker fru var slut har Susanna Karlsson blivit sambo med kärleken Hannes. FOTO: Alva Rolandson

Vinterrevyn I väntan på vadå?, som hade premiär den 5 januari, har blivit slutsåld flera kvällar i rad. Mjölkbonden Susanna Karlsson, 28, och Hannes Haraldsson, 27, som fann varandra i 2018 års upplaga av Bonde söker fru, är glada att kunna dela scenen med varandra.

– Det är helt otroligt roligt. När man är med i en uppsättning kommer man väldigt nära varandra, alla vi som spelar ihop. Det är så skönt att vara i det tillsammans, säger Susanna Karlsson, som har en bakgrund som showartist både i Sverige och utomlands.

Även Hannes har spelat revy tidigare, i hemorten Vetlanda. Det var något han framhöll i sitt brev till Susanna inför Bonde söker fru 2018.

– Just den genren har en viss humor och ”connection”. Man har samma tänk, säger Susanna.

Läs också: Klart för ännu en säsong av Mandelmanns gård

Bonde söker fru-nummer med twist

 Bonde söker fru-numret har fått en liten twist, avslöjar Susanna.
Bonde söker fru-numret har fått en liten twist, avslöjar Susanna. FOTO: Alva Rolandson

Till Bonde söker fru-fansens förtjusning har erfarenheterna från dejtingprogrammet i TV4 blivit till ett eget shownummer i nyårsrevyn.

– Det är en parodi på mig och Hannes. Det är ett nummer där de söker specifikt en mjölkbonde från Valdemarsvik, så vi har vänt lite på det. Det blir mycket velande för Susanna mellan de två sista brevskrivarna, men i slutet väljer Susanna Hannes, säger Susanna, som ger sina följare på Instagram en smygtitt på repetitionerna.

Långväga publik

Intresset för revyn har slagit i taket – redan innan premiären hade det sålts lika mycket biljetter som för hela förra årets nyårsrevy. Susanna medger att deras medverkan i Bonde söker fru kan ligga bakom succén.

– Man får väl ändå tro att det är så. Så här har det inte varit förr, det är ju en lokalrevy. I år har vi haft några som kommer från helt andra städer för att titta på mig och Hannes, säger Susanna.

Läs också: Så gick det för deltagarna i Bonde söker fru 2018

Fullbokat med Hannes band Pökerz

Förhoppningen är att kunna fortsätta göra liknande uppsättningar tillsammans. Men just under 2019 är Hannes schema fullbokat.

– I och med hela Bonde söker fru-grejen har showen med Pökerz fått mycket uppmärksamhet och hela året har han mycket bokningar med dem. Jag gör ju alltid sommarföreställningar som han tyvärr inte kan vara med på. Vi får satsa på året därpå!

Nyårsrevyn spelas på Folkets Hus i Valdemarsvik fram till den 26 januari.

Läs också: Bebislycka för bondeparet – fick en flicka

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs artiklar i säsong

Till toppen