Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 8 april 2019

Bonde-Susanna gör show med Hannes

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fångade tv-tittarnas hjärtan som ett av de kärlekskranka paren i fjolårets Bonde söker fru. Nu kliver de upp på scenen med sin kärlekshistoria – i en musikföreställning som utlovar känslostormar, smaskigt skvaller och humor.

 Susanna och Hannes från ”Bonde söker fru” sätter nu upp en show om sin kärleksresa.
Susanna och Hannes från ”Bonde söker fru” sätter nu upp en show om sin kärleksresa. FOTO: TV4 / Torbjörn Andersson

Redan i början av 2019 stod Susanna och Hannes på scenen tillsammans, i en nyårsrevy på Valdemarsviks Folkets hus. Till Bonde söker fru-fansens förtjusning fick erfarenheterna från dejtingprogrammet ett eget shownummer och det var då tanken på ett eget projekt började gro.

– Idén kom medan vi spelade revyn, att vi ville göra något tillsammans. Vi kom på att det fanns massa roliga grejer att berätta, tankar under programmets gång som inte riktigt kom fram på tv, berättar Susanna Karlsson för Land.

Läs också: Här är de nya bönderna i Bonde söker fru 2019

Redan publiktryck

I maj blir drömmen verklighet, då sätter Susanna och Hannes upp den helt egna föreställningen Bondesagan i Valdemarsvik.

– Folk har önskat att det ska komma mer med oss, de hoppas på ett tv-program eller att vi ska starta en podd. Men eftersom vi inte har något sådant på gång så kändes detta som rätt format för oss, säger Susanna.

Från casting till livet tillsammans

 Smaskigt skvaller och känslor utlovas i ”Bondesagan” som spelas i Valdemarsvik sommaren 2019.
Smaskigt skvaller och känslor utlovas i ”Bondesagan” som spelas i Valdemarsvik sommaren 2019. FOTO: Torbjörn Andersson

Musikföreställningen, som produceras av Clara Turdén och Marcus Fyrberg, kommer att bestå av en akt som följer paret från att Susanna väljer att vara med i Bonde söker fru och Hannes väljer att skicka brevet, till slutvalet och vad som hände när kamerorna slocknade.

– Det kommer att vara fokus på vad vi tänkte och kände. Vi kommer att referera till det som publiken har sett på tv, men sen förklara hur vi tänkte och tillföra lite smaskigt skvaller.

Läs också: Getbonden Oscar Fjärrstrand först ut i ”Bonde söker fru”

Spelar sig själva

Sketcherna varvas med svensk musik, från bland andra Ted Gärdestad och Molly Sandén – låtar som betyder mycket för Susanna och Hannes.

– Det blir verkligen personligt och det är en utmaning. Hannes är van att gå in i karaktärer och inte så bekant med att ställa sig som Hannes på scen. Jag har lite mer erfarenhet med min showgrupp att spela mig själv, men då är det en uppskruvad version, mer ”show-Susanna”. Så det blir en utmaning att hitta sig själv på scen och samtidigt uppträda. Men vi ser verkligen framemot att vara bara vi två på scen och spela mot varandra.

Föreställningen spelas på Folkets hus i Valdemarsvik den 10 och 11 maj (två föreställningar samma dag).

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs artiklar i säsong

Till toppen