Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 21 augusti 2018

Bondeparet om seriepremiären: ”Kärleken är den röda tråden”

Kärlekssagan fortsätter när bondefansen nu får fortsätta följa succéparet från förra årets Bonde söker fru. I den efterlängtade premiären av deras alldeles egna tv-serie startar Joacim Rickling och Caroline Kejbert sitt utmanande livsprojekt på Tuna Gård.

 Den nya serien följer renoveringen av Joacims släktgård Tuna gård som byggdes i slutet på 70-talet av hans farmor och farfar.
Den nya serien följer renoveringen av Joacims släktgård Tuna gård som byggdes i slutet på 70-talet av hans farmor och farfar. FOTO: TV4

Joacim Rickling, 27, blev känd som ”snygg-bonden”, som bara på några dagar fick rekordantalet 1 876 kärleksbrev från hoppfulla kvinnor i Bonde söker fru. Bland de utvalda trädde 28-åriga Caroline Kejbert från Arboga fram och vid seriens slut var valet en självklarhet.

Nu har det gått ett helt år sedan kamerorna stängdes av och Caroline Kejbert har lämnat livet i huvudstaden för att leva tillsammans med Joacim på gården i Örsundsbro.

Läs också: Här är höstens bästa tv-serier

Premiär för egna tv-serien

Den 21 augusti är det premiär för deras alldeles egna tv-serie Bondeparet i TV4 Play (obs: extern länk). Tittarna kommer få följa parets vardag på landet och renoveringen av Joacims släktgård Tuna gård, som byggdes i slutet på 70-talet av hans farmor och farfar.

– Det blir mycket skratt och kärlek, traktorer och husrenovering. Kärleken är den röda tråden genom hela serien. Tittarna får följa med oss på alla äventyr och lära känna oss bättre, säger Joacim Rickling till Land.

 Ett år av spirande kärlek har gått sedan Caroline Kejbert och Joacim Rickling möttes i Bonde söker fru.
Ett år av spirande kärlek har gått sedan Caroline Kejbert och Joacim Rickling möttes i Bonde söker fru. FOTO: Privat

I första avsnittet gör sig Caroline hemmastadd på landet och tar sig an livet som bonde. Joacim berättar att de båda känner sig fascinerade över den massiva responsen på seriestarten.

– Det har varit jättekul att göra det här. När man gjorde Bonde söker fru förra året var man en ensam spelare, nu är man två. Att ha sina bästa vän och älskade i projektet är fantastiskt, säger Joacim Rickling.

Läs också: Glädjebeskedet: Bondeparet väntar barn!

Väntar barn

Bara några veckor innan premiären kom bondeparet med beskedet att de väntar barn. En glädjenyhet som även tittarna kommer få ta del av, avslöjar Joacim Rickling.

– Jag ska inte avslöja för mycket, men det blir en del i serien också. Det kunde man inte tro för 1,5-2 år sen att det skulle se ut så här. Men vi mår jättebra båda två och ser fram emot när barnet kommer, säger han.

Relaterade artiklar

Populära ämnen på Land.se

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Läs artiklar i säsong

Till toppen