Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 14 oktober 2019

Bröllop för Susanna och Hannes

Ett år efter medverkan i TV4:s Bonde söker fru har Susanna och Simon båda spikat datum för bröllop med sina respektive Hannes och Amanda.

 Susanna Karlsson från ”Bonde söker fru” gifter sig med Hannes Haraldsson, och Simon Ohlsson med Amanda Håkansson.
Susanna Karlsson från ”Bonde söker fru” gifter sig med Hannes Haraldsson, och Simon Ohlsson med Amanda Håkansson. FOTO: Rällapaviljongen

Den 4 juli 2020 står Ölandsbonden Simon Ohlsson, 27, och hans Amanda Håkansson, 21, vid altaret redo att säga ”ja” till varandra, avslöjar krogen Rällapaviljongen på Facebook.

Läs också: Därför hoppade Jennie av ”Bonde söker fru” 2019

Träffades utanför inspelningarna

Simons deltagande i fjolårets omgång av Bonde söker fru fick en dramatisk utgång när han valde brevskrivaren Frida Eriksson.

De två skulle sedan, inför TV4:s kameror, åka på kärleksresa till Rhodos tillsammans. Frida dök aldrig upp på flygplatsen och en knäckt Simon berättade hur hon hade krossat hans hjärta.

Under hösten kom Simon på andra tankar när han i stället började dejta Kalmartjejen Amanda.

Efterfest på amerikansk diner

Simon och Amanda förlovade sig i somras och nu kommer fler detaljer om hur de ska fira sin stora dag. Det är den amerikanska dinern Rällapaviljongen på Öland som i ett Facebookinlägg skriver:

”Det är för oss en ära & fröjd att ge detta underbara par en bröllopsfest de kommer minnas. Så 4 juli så ringer klockorna på Öland för detta genuina par och efter det så vankas brakfest i vår Diner.”

Brukar äta buffé

På Rällapaviljongen serveras dagligen en populär buffé med rätter som pizza, revbenspjäll, tacos, mac and cheese och hamburgare.

Krogen beskriver hur paret ”har dinerat nere hos oss flitigt detta året och funnit sig till ro i vår Diner”.

Läs också: Kärlekslycka för tv-bönderna i sommar

Bröllop för Susanna och Hannes

Ytterligare ett lyckligt par som har bestämt datum för bröllop är Susanna ”Showbonden” Karlsson, 28, och Hannes Haraldsson, 28.

Paret träffades under inspelningarna av Bonde söker fru 2018, när mjölkbonden och showartisten Susanna letade efter den rätte.

Hannes har i tidigare intervjuer berättat hur han trodde att Susanna skulle välja bort honom till förmån för Jim Wahlström. Det gjorde hon inte, och nu ska de två bli man och hustru.

Linda Lindorff avslöjar datum

Programledaren Linda Lindorff berättar i ett inlägg på Instagram att Susanna och Hannes gifter sig kyrkligt den 15 augusti nästa år.

”Susanna och Hannes passar så bra ihop, de är själsfränder och kompletterar varandra på varje plan. De strålar av kärlek och det smittar av sig.”

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen