Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 25 september 2019

Därför hoppade Jennie av ”Bonde söker fru”

Jennie Preiholt från Skultuna presenterades i våras som en av de kärlekstörstande bönderna i Bonde söker fru. När programmet nu sänds lyser hon med sin frånvaro.

 Jennie Preiholt skulle ha deltagit i ”Bonde söker fru” 2019 – men träffade kärleken innan inspelningen började.
Jennie Preiholt skulle ha deltagit i ”Bonde söker fru” 2019 – men träffade kärleken innan inspelningen började. FOTO: TV4

Den 29-åriga häst- och köttbonden Jennie Preiholt beskrevs som ”en driven och smart tjej med ett inre fyllt av kärlek, värme och omtanke”, när TV4 i våras uppmanade brevskrivare att fatta pennan.

Nu visar det sig att Jennie redan hade hittat kärleken då programledare Linda Lindorff anlände med en korg full av brev.

– Jag har haft en turbulent sommar med mycket lärdomar, berättar Jennie i eftersnackprogrammet Bönderna berättar allt som sändes på onsdagskvällen.

Läs också: Här är bönderna i Bonde söker fru 2019

”En turbulent sommar”

I programmet, där Jennie är på plats i en studio tillsammans med Linda Lindorff, visas klipp från när TV4 i våras anlände till Jennies gård med handskrivna brev från beundrare. En kille hade vi det laget varit fräck nog att ta kontakt med Jennie utanför programmet – vilket hon erkänner.

– Fastän vi inte får har jag sedan en månad tillbaka börjat skriva med en av brevskrivarna, förklarar Jennie.

– Får och får, målet är ju kärleken, säger Linda Lindorff.

Brevskrivare dök upp på gården

Men inte nog med att de har skrivit till varandra – de har också hunnit träffas, berättar Jennie i klippet. Killen i fråga heter Emil, är 29 år och egenföretagare från Dalarna.

Jennie beskriver hur Emil dök upp på gården en fredag och inte åkte hem förens måndag morgon.

– Han skulle ned och hämta en hövändare och svängde förbi. Vi vill fortsätta ses och se hur det utvecklar sig, säger Jennie i klippet som alltså spelades in i våras.

– Båda är rörande överens om att det är rätt så som det känns nu.

Relationen sprack i juli

I Bönderna berättar allt-studion ser Jennie tillbaka på händelseförloppet.

– Det gick väldigt fort. Det stämde jättebra, vi hade jättekul ihop. Väldigt fina samtal och planerade vad vi ville göra i framtiden, hur vi skulle slå ihop våra företag och hade det riktigt bra, säger Jennie.

– Sen i slutet på juli blev det diskussioner där jag märkte värderingar som inte stämmer överens med mina egna. Vilket synsätt man har på livet och folk omkring sig, det är saker jag inte kan tumma på med en livspartner, säger Jennie och lägger till att känslorna dog och att relationen med Emil tvärt tog slut.

Linda Lindorff frågar Jennie om hon hade kunnat förutse detta tidigare.

– Ja, jag hade kunnat vara mer brutalt ärlig med hur man ser på livet och vem man själv är. Inte tumma på sig själv, säger Jennie.

– Passionen och det fysiska tog över, fyller Linda Lindorff i.

Läs också: Bonde-Thilde har gift sig med nya kärleken!

Jennie dejtar på nytt

– Om du hade dejtat honom genom Bonde söker fru hade du kanske upptäckt detta tidigare, säger Lindorff och påpekar att det inte är första gången produktionen blivit av med en bonde för att denne träffat någon utanför inspelningarna.

– Det går ofta för fort då och tar slut faktiskt, säger Linda.

Jennie är nu singel och dejtar.

Bönderna berättar allt läggs ut på onsdagar på TV4 Play och C More efter Bonde söker fru. Läs också: Här är årets deltagare i ”Allt för Sverige” 2019!

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen