Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 27 mars 2019

Getbonden Oscar Fjärrstrand först ut i ”Bonde söker fru”

”Bonde söker frus” programledare Linda Lindorff har presenterat den första bonden att söka kärleken i årets upplaga av programmet, Oscar Fjärrstrand från Sala.

 Oscar Fjärrstrand söker kärleken i årets omgång av ”Bonde söker fru” i TV4 2019.
Oscar Fjärrstrand söker kärleken i årets omgång av ”Bonde söker fru” i TV4 2019.

Den 22-åriga getbonden Oscar Fjärrstrand beskriver sig själv som energisk och påhittig. På onsdagen intervjuades han under en livesändning på Linda Lindorffs Instagramkonto.

– Jag tycker om att kyssas om det är med rätt tjej, då är det fantastiskt. Det måste vara rätt för att det ska bli bra, säger han i livesändningen.

– Det bådar gott inför programmet, svarar Linda.

Läs också: Getbonden Oscar anordnar getyoga

Arrangerar getyoga på gården

Flitiga Land-läsare känner igen Oscar från ett reportage om getyoga förra sommaren. Då berättade han att människor reser från hela landet för att yoga och mysa med killingarna på gården.

I livesändningen berättar Oscar att han jobbar mycket.

– Jag tycker om när det händer mycket. Jag är väldigt aktiv och lite smågalen, säger han.

Tittar mest åt äldre tjejer

Trots sin unga ålder är Oscar Fjärrstrand besluten att redan nu hitta kärleken. Han vill träffa en likasinnad tjej som sprider energi och glädje omkring sig.

– Jag tittar oftast åt äldre tjejer. Över 30 känns lite gammalt men runt 25-26 år kanske skulle vara optimalt. Samtidigt letar jag efter den rätte, inte en viss ålder. Tjejer under 20 år får också skriva, säger bonden till Linda Lindorff.

Läs också: Se Gustav Mandelmanns roliga chilichock

På frågan om han är romantisk svarar Oscar:

– Ja, det skulle jag säga. Jag tycker om att lyxa till det lite, att laga mat om man har någon att laga till. Jag bjuder helst på någonting från wokpannan som jag lattjar med på min muurikkaa i köket.

Läs också: Bebislycka för bondeparet

Skriv brev till Oscar i ”Bonde söker fru”.

Onsdag den 4 april kommer alla årets bönder i TV4-programmet att presenteras i tv-rutan.

Redan nu är det fritt fram för intresserade att skriva brev till Oscar och de andra bönderna som presenteras på Linda Lindorffs Instagram dag för dag fram till premiären.

När bönderna har sorterat sina brevhögar börjar de dejtningen inför kamerorna.

– Jag hoppas att medverkan i ”Bonde söker fru” ska hjälpa mig att hitta den rätta. Det har tidigare alltid varit någon bristande punkt. Jag vill få större spridning och leta lite noggrannare, säger Oscar Fjärrstrand.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs artiklar i säsong

Till toppen