Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 10 oktober 2018

Gruppdejter vi minns från Bonde söker fru

Gruppdejterna har alltid varit ett självklart inslag programmet Bonde söker fru. Vilka minns du bäst? Vilken är din favorit? Vilken skulle du helst vilja vara med om?

2018 års gruppdejter i Bonde söker fru kommer gå till historien. För vad ska man säga om gruppdejter med karaoke, raggarbilsåkning, fågelholkssnickring eller dans à la Beyoncé. Årets bönder sätter verkligen deltagarna på prov.

Men kommer du ihåg tidigare års gruppdejter? Här är några av Lands favoriter!

Kamelbonden Bengt och skönsjungande damer

När kamelbonden Bengt ska välja sina presumtiva dejter så överraskar de honom med en serenad – resultatet är en riktig skönsång! Överraskningen är total – klassisk BSF-scen!

Gruppdejten i badbaljan

En badbalja, en dejtsugen bonde och ett gäng BSF-deltagare. Då blir man, som Jonatan klarlägger, pigg i hela kroppen. Jonatan måste till och med svalka av sig genom att doppa huvudet. Pikant minsann – det kommer vi ihåg!

Någon som INTE vill följa med?…

Att inleda en gruppdejt med att kolla om det är någon som INTE vill följa med, det är ödmjukt! Så gjorde Erik och charmade nästan alla med sin fina attityd och sitt fina leende.

Midsommarfest med kransbindning

Marléne bjöd upp till midsommarfest och testade kavaljerernas förmåga till kransbindning. Det gick väl… så där. Men vi vet alla hur svårt det är att binda en krans.

Vilken av 2018 års gruppdejter skulle du helst följa med på? Rösta!

Läs också: Allt om Bonde söker fru – på Land!

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Populära ämnen på Land.se

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Läs artiklar i säsong

Till toppen