Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 13 april 2018

Här är hela listan av nya bönder i Bonde söker fru

Nu har alla årets kärlekskranka bönder i TV4:s dejtingserie presenterat sig. De fem männen och två kvinnorna är mellan 26 och 55 år och går att kontakta fram till den 11 maj.

 Andreas, 45 år.
Andreas, 45 år. FOTO: TV4

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna

Andreas beskriver sig själv som en enkel, prestigelös och öppen man. Han bor på en vacker gård i Järna och är där han vill vara i livet men saknar någon att dela det med. Andreas söker en livspartner som också kan vara hans bästa vän, kärlek och trygghet. Andreas tycker om att resa, sporta och uppskattar kultur.

– Jag söker en aktiv och glad tjej som älskar djur och vistas i naturen. Tillsammans bygger vi en trygg tillvaro där vi också hittar på många spännande och utmanande äventyr, säger Andreas.

 Magnus, 28 år.
Magnus, 28 år. FOTO: TV4

Magnus, 28 år, köttbonde med skogsproduktion från Älmhult

Magnus arbetar som köttbonde och jobbar även skift på ett sågverk. Magnus längtar efter någon att dela livet med och att bilda familj, han är trött på att äta frukost och middag ensam. Han är spontan och kärleksfull och kallar sig själv en gosig teddybjörn. Om han ska charma någon visar han helst upp sina färdigheter i köket. Maskiner är en stor passion men på sin fritid umgås han helst med vänner.

– Jag söker en tjej som är snäll, naturlig och jordnära och som inte är rädd för att få lite skit under naglarna, säger Magnus.

Läs också: Nya kärleksregler i Bonde söker fru

 Per, 33 år.
Per, 33 år. FOTO: TV4

Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby

Per hoppas på att träffa den stora kärleken, han söker en lättsam och glad tjej som gillar spontana påhitt och att hitta på nya saker. Han beskriver sig själv som glad, ärlig och omtänksam. Musiken är ett stort intresse och på fritiden går han gärna på konsert. Per spelar även fiol på olika tillställningar, helst spelar han irländsk musik.

– Jag längtar efter att träffa en lättsam och glad tjej som gillar spontana påhitt och att hitta på nya saker. En tjej som förstår att min livsstil i vissa perioder under året är arbetsintensiv – men som kommer få det återgäldat många gånger om när det är lågsäsong i skogen, säger Per.

 Simin, 26 år.
Simin, 26 år. FOTO: TV4

Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland

Simon längtar efter fru och barn, han hoppas att Bonde söker fru kan hjälpa honom att finna den stora kärleken. Han säger att han vill känna pirret och bli kär. Simon beskriver sig själv som omtänksam, snäll, humoristisk och spontan. Han umgås gärna med sina kompisar på fritiden, bland intressena finns cruising och jakt.

– En perfekt dejt skulle vara en romantisk stund med picknick på en äng eller en strand och se på solnedgången. Att man känner pirret och blir kär det längtar jag efter, säger Simon.

Läs också: Vår tid är nu – därför älskar vi serien

 Henrik, 34 år.
Henrik, 34 år. FOTO: TV4

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn.

Henrik är en varm och trygg person, han längtar efter en trygg tjej som ser bortom det ytliga, med henne vill han dela en tillvaro fylld av värme och kärlek. Henrik spenderar mycket tid ute i skog och mark, jakten och hundarna är ett stort intresse. Han drömmer om att åka på jaktresa till Kirgizistan. På fritiden spelar han gärna hockey.

– En ”drömdejt” för mig är på en bergskam i Canada! Och i vaket tillstånd vid en sjö i solnedgången med en fikakorg på en mysig plats, säger Henrik.

 Susanna, 27 år.
Susanna, 27 år. FOTO: TV4

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdemarsvik.

Susanna är en charmig och spontan tjej som längtar efter att träffa den rätta. Hon tycker om när det händer saker runt omkring henne och söker någon att dela vardagen och spontana äventyr med. Det Susanna tycker är viktigast i en relation är ärlighet och kommunikation och massor av kärlek. När Susanna inte jobbar på gården är hon showartist i Norrköping, hon älskar att dansa, sjunga och stå på scen.

– Kärlek för mig är att våga vara helt transparent inför någon, utan krusiduller, säger Susanna.

Läs också: Fina kärleksstunder vi minns från Bonde söker fru!

 Marie, 55.
Marie, 55. FOTO: TV4

Marie, 55 år, hästbonde från Kristianstad

Marie är en glad och driven kvinna med ett stort hjärta och mycket humor. Mannen hon söker bör vara social, sportig, ha glimten i ögat och våga bjuda på sig själv. Marie tycker om att vara aktiv. Hon tränar och utbildar dressyrhästar och tränar själv på gym flera dagar i veckan. Att resa och upptäcka nya platser, åka skidor, segla, konst och teater är något hon gärna ägnar sig åt.

– Att hitta på nya saker såväl som att äta gott på en bra restaurang med goda vänner eller bara vara hemma kan vara lika kul, jag gillar variation och att sätta guldkant på vardagen säger Marie.

Läs också: Så gick det sedan för tv-bönderna

Tips om man vill skriva till en bonde

1. Berätta om dig själv och vilken bonde du fastnat för.

2. Ange dina kontaktuppgifter och bifoga foto på dig.

3. Märk kuvertet med namnet på bonden du skriver till.

Skicka brevet senast 11 maj till:

Bonde söker fru

TV4

115 79 Stockholm

Du kan även maila till: bonde@fremantlemedia.se

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen