Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 20 mars 2019

Leif Mannerström drabbades av bältros

Dags för semifinal och slutfinal i Sveriges mästerkock. Men en jurymedlem saknas i rutan. Under inspelningarna blev Leif Mannerström inlagd på sjukhus – och missade därmed de två sista avsnitten.

 Leif Mannerström missar semifinal och slutfinal i Sveriges Mästerkock 2019.
Leif Mannerström missar semifinal och slutfinal i Sveriges Mästerkock 2019. FOTO: TV4

I de två sista avsnitten av Sveriges mästerkock lyser jurymedlemmen Leif Mannerström med sin frånvaro. För Expressen berättar stjärnkocken om orsaken.

– Jag fick ett bältrosanfall, och det slog väldigt hårt på mig. Det hände strax innan vi skulle ha finalen i Sveriges mästerkock.

Läs också: Mästerkocken Daniel Jernkrooks smarta äggknep

Låg på sjukhus

Produktionen tog gemensamt beslutet att Leif Mannerström skulle uppsöka sjukhus.

– Jag hade så ont, det kallas ju för djävulseld på danska. Det värkte i hela kroppen, så jag kände att jag var tvungen att åka in, säger Leif Mannerström till Expressen.

Mannerström fick ligga kvar på sjukhuset – och missade därmed de två sista avsnitten av TV4-programmet.

– När jag kom dit blev jag erbjuden att stanna och fick medicinering. När de spelade in finalen var jag tillbaka igen och tittade på, men jag kände att jag inte ville stå framför kameran.

Läs också: Grisbonden Emilia i Sveriges mästerkock: ”Djur ska ha bra liv”

Danyel Couet i Mästerkocken

Stjärnkocken Danyel Couet fick kliva in och vikariera för Mannerström. Han tar Mannerströms plats i Sveriges mästerkock i semifinalen onsdagen den 27 mars 2019, samt i den slutliga finalen, som sänds onsdagen den 3 april 2019.

Ställer upp för ny säsong

Leif Mannerström bekräftar för Expressen att han nu mår bra, och vilar för tillfället upp sig i Sydafrika. Dessutom meddelar han att han ställer upp även för nästa säsong av Sveriges mästerkock.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen