Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 21 november 2018

Ny säsong av Bonde söker fru 2019 söker deltagare

Nu är det klart – tittarfavoriten Bonde söker fru i TV4 får en ny säsong. Redan nu kan du vara med och vaska fram deltagarna.

 Bonde söker frus programledare Linda Lindorff avslöjar att det blir en ny säsong av programmet 2019.
Bonde söker frus programledare Linda Lindorff avslöjar att det blir en ny säsong av programmet 2019. FOTO: John Guthed

Vilka är väl mer lämpade än Lands läsare att tipsa TV4 om trevliga och kärlekstörstande bönder som skulle passa in i succéprogrammet Bonde söker fru!

Programmet hade premiär 2006 och har sen dess lockat en miljonpublik. Nu söker man åter igen efter bönder som vill hitta en livskamrat till Bonde söker fru 2019.

Linda Lindorff avslöjar på sin blogg

Det är programledaren Linda Lindorff som avslöjar glädjebeskedet på sin blogg.

”Bonde får ännu en säsong! Så himla kul! Det kommer kanske inte som något enorm överraskning för Bonde söker fru är ju väldigt älskat och går vansinnigt bra men det är ändå väldigt roligt att kunna meddela detta”, skriver hon i bloggen.

Läs också: Bonde-Susannas dejt Hannes i Bonde söker fru 2018 spelar i populärt raggarband

Så söker du till Bode söker fru 2019

I programmets trettonde säsong som sänds just nu har det börjat dra ihop sig för bönderna Susanna, Per, Simon och Erik som snart bara har två kandidater vardera kvar. Linda Lindorff tror starkt på tv-formatet och skriver vidare:

”Jag har sett så mycket kärlek genom åren, härlig bröllopslycka och en hel drös underbara bondebarn komma till världen! Det är väldigt roligt att få vara del av det och känna att man kunnat bidra med att göra någon lycklig”.

För att anmäla ditt intresse för nästa säsong, eller tipsa om lämpliga bönder som kan vara med, går du in på TV4:s hemsida och fyller i ett formulär.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Läs artiklar i säsong

Till toppen