Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 27 mars 2018

Nya kärleksregler i Bonde söker fru

I år får de kärlekssökande bönderna och de längtande brevskrivarna inte tjuvstarta sina romanser. Nya hårdare regler ska hindra att de börjar dejta innan inspelningarna börjar.

 I fjol blev bonden Leonora Vilhelmsson kär i en av brevskrivarna redan innan inspelningarna startade. Nya regler ska hindra att något sådant händer igen.
I fjol blev bonden Leonora Vilhelmsson kär i en av brevskrivarna redan innan inspelningarna startade. Nya regler ska hindra att något sådant händer igen. FOTO: Patrik Österberg / IBL Bildbyrå

Amors pilar får inte flyga omkring hur som helst i den nya säsongen av Bonde söker fru.

– I årets Bonde söker fru har vi funderat kring hur vi kan ge alla modiga brevskrivare en ännu mer rättvis chans att få träffa just sin bonde. Vi vill så klart inget hellre än att våra bönder ska träffa kärleken, men vi vill också ge tittarna en chans att följa hela resan, skriver programledaren Linda Lindorff på sin blogg.

Läs också: Här är bönderna i nya säsongen av Bonde söker fru

Blev kär före inspelningen

I fjol blev till exempel bonden Leonora Vilhelmsson kär i en av brevskrivarna redan innan inspelningarna av TV4:s ”Bonde söker fru” drog igång.

Därför har TV4 valt att skärpa reglerna. Bland annat kommer bönderna inte att få träffa varandra i Stockholm som de tidigare fått göra. I år presenteras årets bönder också utan efternamn.

Mindre orättvist

– I och med sociala mediers framfart har jag märkt att många försöker kontakta bönderna innan de möter sina brevskrivare på Sundbyholm, och detta blir orättvist för alla de som skickat in videohälsningar och brev till sin bonde i hopp om att han eller hon kan vara den rätta för just den person, skriver Linda Lindorff.

Läs också: Så gick det sedan för tv-bönderna

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen