Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 19 december 2018

Så gick det för deltagarna i Bonde söker fru 2018

I kväll sändes sista avsnittet i dejtingserien Bonde söker fru. Tre av paren höll fortfarande ihop när kamerorna slocknade. Nu har ett av paren även flyttat ihop och ett till kommer att göra det före nyår.

 Hönsbonden Erik Nilsson berättar att hans Alicia ska flytta ner till Skåne.
Hönsbonden Erik Nilsson berättar att hans Alicia ska flytta ner till Skåne. FOTO: TV4

Erik och Alicia i Bonde söker fru

Mellan hönsbonden Erik och Alicia började kärleken lite trevande, men blommade ut en del under deras resa till den estländska landsbygden.

När programledaren Linda Lindorff kom på besök på gården i Östra Kärrstorp i Sjöbo kommun i Skåne ett par månader senare, var det ganska oklart om paret är tillsammans eller inte.

– Vi pratar fortfarande och har god kommunikation, men om vi är ett par tänker jag inte svara på, är Erik Nilssons kommentar när Land ringer och frågar.

Alicia i Bonde söker fru flyttar till Skåne

Sedan berättar han att Alicia ska lämna Stockholm för att flytta till Skåne och utbilda sig till brandman efter årsskiftet. Men om de kommer att bo ihop vill inte Erik avslöja.

– Jag vet att hon har kommit in på utbildningen för brandmän och att hon ska flytta tillbaka till Skåne. Någonstans ska hon bo, men var vet jag inte, säger Erik och skrattar.

Han tillägger att alla som undrar hur deras relation ser ut ska få ett svar snart, men att det inte är riktigt dags ännu.

Försiktig med kärleken

– Man måste inte skrika och hoppa för att vara kär. Jag har verkligen känt starkt under den här resan, men tv-inspelningarna pågår under väldigt kort tid, säger Erik.

– Vi börjar också alla på lite olika nivåer. Har man misslyckats förr så blir man lite försiktigare.

Susanna och Hannes fortfarande tillsammans

 Hemma på gården i Valdemarsvik har mjölkbonden Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson bott sedan i oktober.
Hemma på gården i Valdemarsvik har mjölkbonden Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson bott sedan i oktober. FOTO: Privat

På mjölkbonden Susanna Karlssons gård i Valdemarsvik har Hannes Haraldsson från Korsberga hunnit flytta in efter att det senaste avsnittet av Bonde söker fru spelades in.

– Han flyttade in i oktober, berättar en lycklig Susanna för Land.

I tisdags var Susanna och Hannes också med i TV4:s morgonsoffa. Men då fick de inte berätta om de är ett par eller inte. När Land undrar svarar Susanna:

– Jaaa, vi är ihop!

Läs också: Bonde-Susannas dejt spelar i populärt raggarband

Bonde-Per och Sofie flyttar ihop

 Skogsbonden Per och hans Sofie kommer att flytta ihop på gården i Främsteby före nyår.
Skogsbonden Per och hans Sofie kommer att flytta ihop på gården i Främsteby före nyår. FOTO: Privat

Kärleken på Främsteby gård utanför Hultsfred i Småland växer också. Skogsbonden Per Solberg och hans Sofie var ett par när TV4 hälsade på för sista gången i höstas.

– Sofie och jag är fortfarande ihop och hon flyttar in hos mig dagarna före nyår, vilket ska bli så himla roligt. Det blir firande av nyår och steget till sambor under samma kväll, säger Per till Land.

Bonde-Simon fortfarande singel

 Frida kom aldrig till flygplanet som skulle ta bonden Simon och henne till Rhodos, men nu är Simon redo att börja dejta på nytt.
Frida kom aldrig till flygplanet som skulle ta bonden Simon och henne till Rhodos, men nu är Simon redo att börja dejta på nytt. FOTO: TV4

Mjölkbonden Simon Ohlsson på Öland fick vara med om en väldigt tung upplevelse när hans Frida valde att inte dyka upp inför deras gemensamma resa till Rhodos.

Han har sett och hört kommentarer om hur hon behandlade honom, men tycker egentligen att de var ganska onödiga.

– Visst gjorde hon fel som inte meddelade sig utan valde att gå under jorden, men det hjälper inte att kasta skit. Man kan ha tankar och funderingar, men de kan man hålla för sig själv, säger Simon.

Såhär i efterhand tycker han att det var tur att det blev som det blev.

– Frida var nog ingen helt ärlig person egentligen.

Kärlekens år 2019

Under hösten har Simon tagit det lugnt med dejtandet, men han kommer att ge kärleken en ny chans igen efter nyår.

– Jag har inte kollat igenom högen av brev från intresserade tjejer som jag fick i våras ännu. Men om det inte dyker upp något intressant tänkte jag kolla igenom den igen. Det får bara bli lite lugnare först så att jag kan ha tid att gå ut eller bjuda hem någon. Nu tar vi nya tag och ser fram emot ett kärlekens år 2019, avslutar Simon.

Läs också: Bonde söker fru-Simons okända intressen

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Läs artiklar i säsong

Till toppen