Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 26 september 2019

Se ”Vår tid är nu” säsong 3 på bio

Dagen innan säsong 3 av Vår tid är nu har premiär på SVT, rullas röda mattan ut för förhandsvisning på sex utvalda Folkets Hus & Parker. Först till kvarn får biljetter!

 Se de två första avsnitten av ”Vår tid är nu” före alla andra på en gratisvisning med popcorn och röda mattan.
Se de två första avsnitten av ”Vår tid är nu” före alla andra på en gratisvisning med popcorn och röda mattan. FOTO: SVT

Vår tid är nu är dramaserien vars handling har tagit tittarna genom 25 år av familjeintriger, kärlekshistorier och samhällsutveckling. Nu är det dags för säsong 3 av det omåttligt populära programmet, och fansen har chansen att fira ordenligt.Läs också: Bästa tv-programmen hösten 2019

Visning den 27 oktober

Den 27 oktober, dagen innan säsongspremiären på SVT, arrangeras en smygvisning av de två första avsnitten på sex orter, skriver SVT.

Visningen är ett samarbete mellan SVT och Folkets Hus & Parker i Boden, Söråker, Kärrtorp, Oskarshamn, Helsingborg och Trollhättan.

På plats utlovas en utrullad röd matta, popcorn och läsk till alla besökare. Då säsong 3 utspelar sig mellan 1968 och 1971 uppmanas publiken även att klä sig i tidstypiska kläder. Bästa kostym vinner ett fint pris.

Biljetter till Vår tid är nu

Vill du gå på smygpremiären? Det är fri entré och begränsat antal platser. Biljetterna släpps fredag 27 september och anmälan sker efter principen först till kvarn på denna länk.

Här premiärvisas Vår tid är nu säsong 3

  • Sagabiografen, Boden
  • Bio Hjärtat, Söråker
  • Reflexen, Kärrtorp
  • Sagabiografen, Oskarshamn
  • Hebeteatern, Trollhättan
  • Röda Kvarn, Helsingborg

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen