Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
video 16 december 2015

Här är kärlekshistorierna som gör att vi älskar Bonde söker fru

Vi har suttit med skämskudden, hoppats, skrattat och gråtit åt dem. Och vissa etsar sig kvar i hjärtat. Här är favoriterna bland kärlekshistorierna i Bonde söker fru.

Sebastian och Petra

Hon försvann från slottet som en avlöning men väckte nyfikenheten hos Sebastian. Så mycket att han skickade hem tjejerna han hade kvar på gården och stämde träff med Petra vid tågstationen. Parets diskussion om tacosås går till Bonde söker fru-historien (se 3:08 in i klippet).

Fredrik & Therese

Känslorna fladdrade fram och tillbaka men till slut föll Fredrik som en gotländsk martall för Therese som helt klart fick honom att känna sig bättre. På parets resa till Österrike kunde ingen ta miste på deras lycka.

Klas och Sandra

Mannen med det stora hjärtat verkade inte ha ögon för någon särskild tills det nästan var över. Först på sista dejten förstod tittarna hur allvarligt det var mellan dem och ibland säger bilder mer än tusen ord.

Nils-Olof och Carina

Enligt Nils-Olof beskrev hans grannar Bonde söker fru-inspelningen som ”det roligaste som hänt i byn sedan kriget”. Även för honom slutade det mer än väl. Trots lite egen tid med Carina slutade det hela med både barn och bröllop. Och kanske var det redan på slottet som kärleken slog till?

Thilde och Stefan

De fick till en slutdejt som fullkomligt dryper av romantik och kärlek. Själva verkar de inte ens ha trott riktigt på kärleken innan den slog ner med full kraft mellan dem.

Micke och Marita

De var med i första säsongen och blev det första kärleksparet och första bröllopet i Bonde söker fru. Och med deras medverkan fick programmet en kickstart och bevisade att bondekärlek är äkta kärlek.

Peter och Helene

Peter hade inte haft någon förhållande tidigare men när han träffade Helene blev allt rätt i livet. Och med kärlekssnäckan på slutdejten kunde inget gå fel.

Stefan och Hanna

Kärleken träffade honom som en blixt och han är hennes livsprojekt. Kärlekshistorien mellan Stefan och Hanna kommer att gå till Bonde söker frus historia.

Mikael och Catharina

Kärleken började med småkaksbak och under kärleksresan visade Mikael sin kärlek till Catharina med ett hänglås. Känslorna var besvarade och där och då såg Catharina deras gemensamma åldrande och löständer framför sig.

Anders och Isabel

Trumpen dalabonde mötte rivig Stockholmstjej och magi uppstod. Två år efter programmet gifte de sig och samma år fick de sitt första barn samtidigt som Anders drabbades av MS. Efter att ha förlorat ett barn halvvägs in i graviditeten har de fått två barn till. Ett tydligt bevis på att Bonde söker fru kan ge kärlek stark nog att överleva de tuffaste utmaningarna.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs artiklar i säsong

Till toppen