Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Webbutbildning 26 mars 2021

Hitta författaren inom dig med digitala kursen ”Skriv ditt liv”

Har du byrålådan full av anteckningar? Har barnen tjatat? Vill du dela med dig av alla dina livserfarenheter innan det är för sent? Nu har du chansen. Lands nya digitala kurs "Skriv ditt liv" lockar fram författaren i dig.

 På den här kursen får du tips och råd om självbiografiskt skrivande. Kursen består av fem lektioner i form av lektionsvideos.
På den här kursen får du tips och råd om självbiografiskt skrivande. Kursen består av fem lektioner i form av lektionsvideos.

Det slumrar en författare i många svenska hjärtan. Och det är fantastiska nyheter med tanke på alla berättelser som längtar efter att gestaltas, innan de glöms bort.

Och visst är det precis så som många av oss känner inför alla våra samlade minnen. Och barnen tjatar om att vi ska skriva och teckna ned våra upplevelser så att även barnbarn och kommande generationer kan ta del av allt vi varit med om.

Läs mer om skrivkursen

Nu är chansen här! Ny digital skrivkurs

Med hjälp av Lands digitala skrivkurs ”Skriv ditt liv” får du precis den rätta puffen för att komma igång och de rätta verktygen för att också ro projektet i mål. Ta chansen nu och få dina spännande berättelser på pränt.

På den här kursen får du tips och råd om självbiografiskt skrivande. Du behöver inte veta exakt vad du vill berätta om från början, kursen hjälper dig att plocka fram dina minnen och att sortera dem till en bra historia. Bland de olika avsnitten i kursen finns bland annat tips på hur du plockar fram dina minnen.

Skrivkursen innehåller allt du behöver

Du lär dig bland annat intervjuteknik, så att du kan ta bekanta och släktingar till hjälp för att minnas. I kursen finns även avsnitt för hur du hittar din struktur, den dramaturgiska kurvan och hur du skriver synopsis.

Du kan börja skriva din bok redan i dag!

Börja skriv redan idag och bjud med läsaren i din värld. Att skriva en självbiografisk berättelse kan fungera som terapi för att bearbeta minnen och händelser. Har du inga planer på att ge ut din bok kan du släppa loss och skriva precis vad som helst om andra människor. Och då behöver du heller inte bry dig om varken om grammatik eller om din text bringar läsvärde.

Läs mer om skrivkursen

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen