Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Webbutbildning 26 oktober 2021

Digitalt författarsamtal med Agnes Lidbeck och Kerstin Önnebo

Fördjupa dig i skrivandets konst och lyssna till samtal mellan författare Agnes Lidbeck och Kerstin Önnebo under ett kostnadsfritt webinar den 9 november kl 18:00. Författarna delar med sig av sina kunskaper om hur man bland annat skapar dramaturgi av vardagliga händelser och du får chansen att ställa frågor till Agnes via Zoom.

FOTO: Josefine Grane

I samarbete med Picapen bjuder Land utbildning in till ett gratis författarsamtal den 9 november kl.18.00, mellan författare Agnes Lidbeck och Kerstin Önnebo, från Skrivarpodden.

Samtalet handlar bland annat om Agnes nya roman, Nikes bok, konsten att väva ett rikt persongalleri och att skapa dramaturgi av vardagliga händelser.

Konsten att skriva om kärlek och relationer

Nikes bok sträcker ut sig från år 1982 till år 2017 i ett litet samhälle på Österlen där vi får följa tre familjers liv. I det lilla kustsamhället kopplas livsöden, relationer och generationer samman för all framtid.

Inspireras i ditt eget skrivande

Agnes romandebut från 2017, Finna sig, blev en av det årets mest omtalade och omtyckta böcker och tilldelades Borås Tidnings debutantpris.

Inspireras i ditt eget skrivande och passa på att ställa frågor direkt till Agnes, via Zoom.

Anmäl dig till webinaret så här:

Skicka din anmälan till: land9nov@picapen.com. En Zoom-länk mejlas ut i god tid innan webinaret.

Köp Lands skrivkurs

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen