Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Webbutbildning 22 september 2021

Digitalt författarsamtal med Helena Thorfinn

Helena är SVT-reportern som blev biståndsarbetare och som numera är författare. Hon är en mästare på miljöbeskrivningar och delar med sig i ett digitalt webinar, den 7 oktober 2021, som handlar om hur man använder sina fem sinnen för att måla bilder med sin text. Anmäl dig utan kostnad.

FOTO: Emma Larsson

Snart 20 år har gått sedan Helena Thorfinn slutade arbeta som journalist och började jobba för biståndsorganet Sida där hon fick en tjänst som handläggare på svenska ambassaden i Bangladesh huvudstad Dhaka. Debutboken, Innan floden tar oss (2012), har översatts till flera språk och filmrättigheterna är sålda. 2015 flyttade Helena till Burma/Myanmar där hennes nya bok utspelar sig.

Mästare på miljöbeskrivningar

Den nya boken ”I munkens skugga” utspelar sig under den korta period då det gåtfulla landet öppnade upp sig för omvärlden. Helena är en mästare på miljöbeskrivningar. Hon skriver om världar som hon känner väl och som är okända för oss andra. Nu bjuder Land i samarbete med Picapen in till ett kostnadsfritt webinar som till stor del kommer att handla om miljöbeskrivningar och hur man använder sina fem sinnen för att måla bilder med sin text. Perfekt för dig som älskar att skriva eller är i färd med att skriva en bok.

Anmäl dig kostnadsfritt!

7:e oktober, kl 18:00-19:00, Helena Thorfin – Nya boken “I munkens skugga” släpps den 30 september 2021

Anmälan:https://bit.ly/land7okt_Picapen

Sista anmälningsdatum: 5:e oktober

I anmälan, via länken, ingår 3 månader Picapen Premium (utan bindningstid). Anmälan kan också mejlas till land7okt@picapen.com

Köp Lands skrivkurs

Om Picapen

Hos Picapen skriver du obegränsat antal böcker. Inspireras av inspelade Master Classes och av live-webinar med kända författare. Allt du skriver hos Picapen är privat. Du väljer själv om du vill bjuda in andra att läsa din bok. Beställ din egen tryckta bok med endast ett par knapptryckningar. Välkommen till Picapen, från idé till färdig bok.

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen