Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Webbutbildning 26 november 2020

Investera i dig själv och gå en digital kurs

Köp inte en ny pryl. Köp kunskap! Investera i dig själv. Land Utbildning har kurser i bland annat skrivande, biodling och hjärnträning – en kurs som ger mer energi. Köp böckerna som matchar på Landshopping.se.

 Klart du ska lära dig nya saker! Allt du behöver är dator, surfplatta eller en smartphone.
Klart du ska lära dig nya saker! Allt du behöver är dator, surfplatta eller en smartphone. FOTO: svetikd

Ny forskning visar att hjärnan kan fortsätta att producera hjärnceller långt upp i åren – om du tar hand om dig och dina nya hjärnceller på rätt sätt. Om man inte använder cellerna så dör de. Men genom att lära sig nya saker livet igenom, kan man hålla hjärnan i gott skick, menar hjärnforskare.

Investera i dig själv – köp en digital kurs + boken som matchar

Land vill använda årets köpfest till att lyfta fram produkter som består. Upptäck Land Utbildning digitala kurser som passar alla! Investera i dig själv. Du lär dig genom texter, filmer och bilder. På Landshopping.se hittar du de matchande böckerna.

1. Kom igång med biodling 

+ boken ”Hälsa från bikupan”

 Att hålla bin och göra egen honung blir mer och mer och populärt. Men det är inte bara den egna honungen som lockar, även gemenskapen bland biodlare är viktig.
Att hålla bin och göra egen honung blir mer och mer och populärt. Men det är inte bara den egna honungen som lockar, även gemenskapen bland biodlare är viktig.

Här få lära dig det du behöver för att starta upp en egen biodling. Vi går igenom hur ett bisamhälle är uppbyggt, vilken utrustning du behöver, vad en biodlare gör under året och hur du väljer uppställningsplats för bina mm. Du får handfasta tips på hur du ska gå tillväga när du köper bin och vilka regler det är som gäller.

Kursledare är Lotta Fabricius Kristiansen som har varit biodlare sedan slutet av 1990-talet samt gjort utbildningar och infomaterial för biodling på studieförbund, biodlarorganisationer, LRF och SLU.

Köp kursen Kom igång med biodling

2. Minnesträning – bli expert på att lära dig nya saker!

+ boken ”Hjärnstark”

 Även om du börjar sent i livet kan ditt minne förbättras.
Även om du börjar sent i livet kan ditt minne förbättras.

Den här kursen har Land Utbildning tagit fram till dig som vill öva ditt minne och lära dig nya saker effektivt. Du övar hemma vid din dator och får hjälp med vanliga situationer där vi behöver kunna lita på vår hjärna som mest. Enkelt, snabbt och med olika tekniker lär dig att minnas nya namn och att förbättra ditt ansiktsminne ordentligt.

Du lär dig att hålla viktiga saker i huvudet utan ansträngning och att läsa på ett nytt sätt som hjälper dig att förstå det du har läst. Kursen ger dig även tips om hur du kan lyssna utan att drabbas av ”teflon-hjärna” .

Kursledare till denna fullspäckade kurs är kända Mattias Ribbing som är trefaldig svensk mästare i minnessport och författare.

Köp kursen Minnesträning

2. Kreativt skrivande – bästsäljare

+ dagboken ”5-årskalender”

 Drömmer du om att skriva en bok men vet inte hur du ska börja eller sluta? Det här är kursen för dig.
Drömmer du om att skriva en bok men vet inte hur du ska börja eller sluta? Det här är kursen för dig.

Här är kursen som ser till att du slutar drömma och kommer igång med skrivande.  Låt dig  inspireras och ledas genom de 7 grundläggande ingredienserna i prosaskrivande. Karin Westin Tikkanen leder dig genom kursen. Karin är författare, journalist och skrivpedagog och har gått skrivpedagoglinjen på Skurups folkhögskola, och är verksam som skrivcoach och lektör på  Picapen AB.

Köp skrivkursen här

Köp de matchande böckerna till din kurs – enkelt och snabbt!

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen