Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag

Lär dig fota med mobilen – onlinekurs för nybörjare

Gå vår onlinekurs i fotografering och lär dig de grunder du som nybörjare behöver för att därefter kunna ta proffsiga bilder direkt i din mobiltelefon!

 Bli en bättre fotograf med Lands digitala utbildning.
Bli en bättre fotograf med Lands digitala utbildning. FOTO: Istock

Här är fotokursen för dig som vill ta proffsiga bilder med din mobil. I den här kursen kommer du att lära dig hur du ska kunna ta bättre och mer spännande bilder – allt för att du ska kunna fånga familjen, högtiderna eller naturen på ett bättre sätt.

Det här går vi igenom i fotograferingskursen:

• hur du gör en komposition

• hur du använder ljuset rätt

• hur du lättare ska kunna berätta historier med hjälp av bilder som du tar med mobilen

• hur du gör enklare bildbehandling som du kan göra direkt i telefonen

När fotokursen är klar och du kommit igång så hoppas vi att du ska ta fler bilder och bättre bilder samt ha roligare med din telefon och dina bilder.

Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs är ett roligt, intressant och enkelt sätt ta till dig ny kunskap utifrån dina förutsättningar. När du själv har tid kan du lära dig att få mer gjort på mindre tid. Du kan ta del av kursen närsomhelst på dygnet och varsomhelst i världen, precis när det passar dig! Det enda du behöver är internetuppkoppling och en smartphone/dator eller läsplatta. Då kursen till större del är videobaserad kan du som kursdeltagare pausa, gå tillbaka i kursens delar via dess innehållsförteckning och indelning i kapitel och föra anteckningar. Du guidas från kursens start till mål och steg för steg går Fredrik Almgren igenom alla viktiga delar!

Här köper du utbildningen!

 Fredrik Almgren är kursledare för utbildningen i digitalt foto.
Fredrik Almgren är kursledare för utbildningen i digitalt foto. FOTO: Coursio

Om Fredrik Almgren:

Fredrik Almgren är en fotoälskande kille som gärna och ofta tar bilder på familjen. Med stor entusiasm samarbetar han ofta med fotografer på jobbet för att ta fram bilder till sina kunder.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen