Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Webbutbildning 31 mars 2020

Onlinekurs: Bokashi – grundkurs för nybörjare

Att kompostera är ett av de bästa sätten för var och en av oss att kunna påverka vår värld till det bättre. I Lands digitala utbildning lär du dig hur du gör med bokashi, bokashiströ och odlingen.

 Peter Streijffert odlar det mesta av sin egen mat. Han hjälper dig att komma i gång med bokashi.
Peter Streijffert odlar det mesta av sin egen mat. Han hjälper dig att komma i gång med bokashi. FOTO: Peter Streijffert

Bokashi är enkelt och kul, nyttigt och värdefullt. Peter Streijffert som är odlare av allt möjligt och bokashi-fantast hjälper dig att komma i gång med bokashi, förstå bokashi och glädjas åt bokashi.

För bland det viktigaste du kan göra är att bättra på jordlagret, genom att odla och använda bokashi och biokol.

I onlinekursen går du igenom:

• Kompostering och hur det funkar

• Bokashi i teorin

• Bokashi och biokol

• EM och lakvatten

• Bokashi i praktiken

• Odla med bokashi

• Så skapar du en jordfabrik

• Frågor och svar om bokashi

Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs är ett roligt, intressant och enkelt sätt ta till dig ny kunskap utifrån dina förutsättningar. När du själv har tiden kan du lära dig att få mer gjort på mindre tid. Du kan ta del av kursen närsomhelst på dygnet och varsomhelst i världen, precis när det passar dig! Det enda du behöver är internetuppkoppling samt en smartphone, läsplatta eller dator. Vi guidar dig igenom kursen och innehållet bestående av videor, texter och bilder. Genom kursens innehållsförteckning kan du som deltagare lätt hoppa från avsnitt till avsnitt, föra anteckningar och gå tillbaka och ta del av informationen igen.

Här köper du utbildningen!

Om Peter Streijffert:

Peter Streijffert är författaren, kocken, odlaren och föreläsaren som älskar att upptäcka smaker och se hur de bäst passar ihop. Han är en miljökämpe som själv odlar det mesta av sin egen mat och gärna berättar om sina knep – bland annat när det gäller bokashi.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Läs artiklar i säsong

Till toppen