Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Webbutbildning 24 september 2020

Ta chansen! Kicka igång ditt skrivande med gratis webinar

Bär du på författardrömmar så ska du ta chansen nu. Tisdagen den 27 oktober, kl 18:00 håller skrivpedagogen Karin Westin Tikkanen ett kostnadsfritt webinar – allt för att hjälpa dig att komma igång med ditt skrivande.

 Tisdagen den 27 oktober bjuder företaget Picapen på gratis inspiration och värdefulla tips för att väcka slumrande författardrömmar.
Tisdagen den 27 oktober bjuder företaget Picapen på gratis inspiration och värdefulla tips för att väcka slumrande författardrömmar. FOTO: BONNINSTUDIO

Senare i höst kommer Land Utbildning att släppa en rykande färsk skrivarkurs, riktad till dig som drömmer om att släppa en egen bok. Men redan nu kan du få en intressant och fullspäckad timme i ämnet kreativt skrivande – helt gratis!

Lätt att anmäla sig – gratis att delta!

Tisdagen den 27 oktober bjuder företaget Picapen på gratis inspiration och värdefulla tips för att väcka slumrande författardrömmar. Du anmäler dig till webinaret enkelt genom att skicka ett mail till signup@picapen.com och får sedan en zoomlänk tillsammans med deltagarbekräftelsen.

Lyssna till pedagogisk skrivpedagog

Webinaret hålls av Karin Westin Tikkanen som är författare, journalist och skrivpedagog. Hon går igenom de sex grundläggande beståndsdelarna i prosaskrivande, gestaltning och den dramaturgiska kurvan. Du får helt enkelt värdefulla tips, vare sig du längtar efter att skriva noveller, självbiografiska texter, sci-fi eller deckare. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor direkt till Karin via Zoom.

Platserna är begränsade så först till kvarn gäller.

Anmäl dig via mail:

signup@picapen.com

Så funkar Zoom:

Här kan få tips om hur du laddar ner Zoom till din dator

 Känslan att hålla sin egen bok i handen – den är oslagbar!
Känslan att hålla sin egen bok i handen – den är oslagbar!

Tips!

Det sägs att det är hälsosamt att skriva. Många upplever att skrivande kan läka och stärka oss som människor. Kreativt skrivande kan vara ett sätt att fylla på med energi och att hitta balans i vardagen. Den skapande processen hjälper till att finna lusten, drivkraften och motivationen att gå vidare genom livet. Testa du också!

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen