Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 5 mars 2019

Öppen Trädgård 2020

Öppen Trädgård med Land arrangeras 2020 den 19 juli och det kommer som vanligt bli en trädgårdsfest utan dess like! Hela Sveriges trädgårdar är med i detta fantastiska evenemang då trädgårdar i hela Sverige tar emot besökare från alla håll och kanter. Anmälan öppnar i slutet av mars.

 Vackra trädgårdar av alla de slag när Land anordnar Öppen trädgård den 19 juli 2020.
Vackra trädgårdar av alla de slag när Land anordnar Öppen trädgård den 19 juli 2020.

Öppen Trädgård 19 juli 2020

Öppen Trädgård med Land är en årlig högtidsdag för trädgårds- och odlingsintresserade. En söndag i juli slår trädgårdsägare upp sina grindar och välkomnar besökare att avnjuta prunkande rabatter och spännande odlingar för en dag.

– Vi har arrangerat Öppen Trädgård i många år och det är alltid lika roligt att se hur många som vill vara med. Förra året hade vi 142 trädgårdar över hela Sverige och jag tror att vi kommer ha ännu fler i år, säger Kristina Bäckström som är redaktör för trädgård på Land.

Delta i Öppen Trädgård

Alla som vill kan vara med i Öppen trädgård och visa upp sin egen trädgård, det enda kravet är att den är kärleksfullt behandlad och att man ställer upp och svarar på frågor av alla de slag – det brukar bli många!

Anmäl dig till Öppen Trädgård

Det är fritt fram för alla att vara med i evenemanget Öppen Trädgård. Har du bara en välskött, unik, udda, rolig trädgård eller en täppa som på annat vis sticker ut lite extra, välkommen med din anmälan!

Anmälan öppnar i slutet av mars.

Vare sig du är besökare eller deltagare, vill vi redan nu hälsa dig varmt välkommen till Öppen Trädgård med Land 2020. Vi ser fram emot en riktig trädgårdsfolkfest söndagen den 19 juli 2020!

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen