Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 18 mars 2019

Öppen Trädgård 2020

Nu öppnar anmälan till Öppen Trädgård 2020.

Välkommen att anmäla just din trädgård till sommarens stora trädgårdsfest den 19 juli.

 Vackra trädgårdar av alla de slag när Land anordnar Öppen trädgård den 19 juli 2020. Här ser vi Anette Brunsells paradis i Alvesta.
Vackra trädgårdar av alla de slag när Land anordnar Öppen trädgård den 19 juli 2020. Här ser vi Anette Brunsells paradis i Alvesta. FOTO: Anette Brunsell

Öppen Trädgård 2020 inställd! Därför satsar vi på Öppen 2021 i stället

Öppen Trädgård med Land arrangeras 2020 den 19 juli och det kommer som vanligt bli en trädgårdsfest utan dess like! Hela Sveriges trädgårdar är med i detta fantastiska evenemang då trädgårdar i hela Sverige tar emot besökare från alla håll och kanter.

Öppen Trädgård med Land är en årlig högtidsdag för trädgårds- och odlingsintresserade. En söndag i juli slår trädgårdsägare upp sina grindar och välkomnar besökare att avnjuta prunkande rabatter och spännande odlingar för en dag.

– Vi har arrangerat Öppen Trädgård i många år och det är alltid lika roligt att se hur många som vill vara med. Förra året hade vi 142 trädgårdar över hela Sverige och jag tror att vi kommer ha ännu fler i år, säger Kristina Bäckström som är redaktör för trädgård på Land.

Läs också: Lyckas med lavendel

Anmäl dig enkelt

 Jan och Denise Hellström i Östervåla är veteraner i Öppen Trädgård.
Jan och Denise Hellström i Östervåla är veteraner i Öppen Trädgård. FOTO: Kristina Bäckström

För att vara med och visa upp din trädgård på den stora trädgårdsfesten så anmäler dig på anmälningssidan på Land.se. Det är enkelt och går snabbt och du kan beskriva din trädgård med både text och bilder.

När du anmält trädgården så finns den med på presentationssidan och alla trädgårdsälskare runt om i Sverige kan börja planera sin rundresa till trädgårdarna som är med och bjuder upp till trädgårdsfest.

Listan över trädgårdarna publiceras också i tidningen Land.

Nytt för i år är att trädgårdsföretaget Weibulls är med och sponsrar Öppen trädgård vilket kommer göra arrangemanget ännu bättre och härligare.

Alla kan vara med

Det är fritt fram för alla att vara med i evenemanget Öppen Trädgård. Din trädgård behöver inte vara perfekt, huvudsaken är att du har något att visa. Har du en vacker, unik, udda, rolig trädgård? Odlar du din mat eller har en präktig jordfabrik?

Välkommen med din anmälan! Glöm inte att beskriva vad du har att visa så att besökarna får en fingervisning. Komplettera gärna med praktiskt info om parkering, ifall det finns toa och om hundar är välkomna i trädgården.

Vare sig du är besökare eller deltagare, vill vi redan nu hälsa dig varmt välkommen till Öppen Trädgård med Land 2020. Vi ser fram emot en riktig trädgårdsfolkfest söndagen den 19 juli 2020!

Öppen trädgård 2020 sponsras av:

Dessutom, i väntan på Öppen trädgård den 19 juli så kan du vara med och tävla i Lands stora trädgårdstävling! Här nedan hittar du allt om den!

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen