Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 11 april 2019

Eksäters trädgård först i Öppen trädgård 2019

När anmälan till Öppet Trädgård 2019 öppnade var Kristina och Per-Anders Olsson allra först. De välkomnar till en trädgård med många roliga överraskningar.

 Kristina och Per-Anders Olsson mitt i "Arga landet", en trädgårdsdel som kom till i ilskan över dåligt väder.
Kristina och Per-Anders Olsson mitt i "Arga landet", en trädgårdsdel som kom till i ilskan över dåligt väder. FOTO: Carina Stende

Det blir tredje gången i år med Lands Öppen Trädgård. Kristina och Per-Anders Olsson visar sin trädgård i halländska Kungssäter igen och de ser fram emot äventyret.

– Det är så roligt! Det vill vi inte missa, säger Kristina.

Läs också: Här kan du anmäla dig till Öppen trädgård

Guide på papper

Hur laddar ni för årets visning?

– Vi gör om det vi gjorde i fjol. Eftersom trädgården är över en hektar och vi inte hinner guida alla har vi gjort en guidning på papper som besökarna får när de kommer. Där beskriver vi vad de kan se när de går in i olika delar av trädgården, vad som blommar just då och sådant de kanske missar om de bara går själva.

Satsar på hårdrock

Har ni något nytt att visa upp i trädgården i år?

– Tanken är att få ordning det sista på hårdrocksdelen. Vi har redan tuffa växter med rockiga namn och tuffa dekorationer men hoppas på mer, kanske till och med musik och rökmaskin.

Vad är det bästa med att vara med i Öppen Trädgård?

– Visst är det kul med beröm när folk tycker att vi har en fin trädgård men det är inte grejen. Det bästa är all inspiration och alla uppslag vi får av besökarna. Det är så kul att få bolla idéer och prata ”trädgård”.

Läs också: Allt om Lands Öppen Trädgård 2019

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen