Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Trädgård 14 juni 2019

Öppen trädgård - nu är sista chansen att anmäla sig

Vilken succé det blir - i år igen! Med över 125 trädgårdar anmälda är det nu sista chansen att anmäla din trädgård till årets stora trädgårds-evenemang Öppen trädgård!

 Underbara trädgårdar över hela Sverige visar upp sig den 21 juli - var med du också!
Underbara trädgårdar över hela Sverige visar upp sig den 21 juli - var med du också! FOTO: Martin Wahlborg

Anmälningarna rasar in och allt tyder på att årets Öppen trädgård kommer bli bättre än någonsin. Med 129 trädgårdar anmälda med några få dagar kvar på anmälningstiden tyder allt på att evenemanget kommer sätta nytt rekord. Och då har vi inte räknat med de 150 koloniträdgårdarna i Västervik – staden etablerar sig direkt som den vänligaste trädgårdsstaden i Sverige!

– Det är så roligt att så många älskar trädgård lika mycket som vi och att så många vill visa upp sina härliga trädgårdar, säger Kristina Bäckström som är trädgårdsredaktör på Land och som håller i Öppen trädgård.

Läs också: Här kan du anmäla din trädgård

Spridda över hela landet

Lika roligt som det stora antalet anmälda trädgårdar är att de är spridda över hela Sverige, chansen är stor att kunna göra sin egen trädgårdsrunda och se många olika trädgårdar söndagen den 21 juli utan att behöva lägga alltför mycket tid i bilen.

– Land är hela landets tidning och det märks verkligen i årets version av Öppen trädgård, över hela Sverige hittar vi trädgårdar att besöka, det är fantastiskt! säger Joel Linderoth som är chefredaktör för Land. Det ska bli så roligt!

Vill du också vara med och bjuda upp till trädgårdskalas så gäller det att skynda på. Sista dagen för anmälan är den 16 juni och det är enkelt att anmäla sig – du hittar all information på sidan för Öppen trädgård – där ser du också vilka trädgårdar som är anmälda än så länge.

Läs också: De odlar allt i pallkrage och du kan träffa dem på Öppen trädgård!

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen